Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk

jak ją podniecić?????

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk

Mam problem.. nie wiem w jaki sposób podniecic moja dziewczyne:/ probowalem juz wszystkiego:/ jestem w dolku:/ znacie moze jakies skuteczne sposoby??????

Gość ioioio
jak próbowałeś wszystkiego , to nie ma już na to sposobu :-p

Gość crazy_women
wszystkiego to znaczy czego ????

delikatnie muskaj jej szyje,dotykaj... całuj, bądź romantyczny a zarazem namiętny, dotykaj jej całego ciała,sprawiaj żeby miała gęsią skórkę, bądż czuły, do tego jakaś muzyczka,lampka wina, klimat i wszystko wyjdzie, POWODZENIA...

Gość kociczkaaaa jak tam christof
czy jak mu tam było ?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
romantyczne kolacje, obiadki, prezenciki, kwiaty, pieszczoty, sniadania do lozka itp...

Gość frobe
zacznij całowac jej uszy ale nie wpychaj jęzora gładz jej włosy caluj wzdłuż kręgosłupa po plecach mozesz zrobic jej masaz no i na final najlepsza jest minetka

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
dzieki kociczkaa tylko jest maly problem bo juz tego probowalem, ale zamiast sie podniecic to zasypiala:/

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
dokladnie....

Gość opisz sposoby jakich
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk i ty tymi kolacyjkami chciales ją podniecic:o? kuzwa facet a jezyk i rece to od czego masz chyba tylko od gadania i klikania

Gość za siebie
daj jej złotego MasterCarda bez limitu, to sie podnieci

Zabierz ja gdzies, gdzie jest duzo ludzi (restauracja, pub?). Mozecie byc ze znajomymi. Podczas calego wieczoru rozbudzaj ja erotycznie, przytulaj, dotykaj jej uda jak siedzicie przy stole, szeptaj jej do uszka, ze szalowo wyglada itp. Na mnie zawsze to dziala, bo wiem, ze nie moge mojego faceta miec w danym momencie, bo jestesmy w miejscu publicznym. Jak tylko wracamy ochote to jestem juz niesamowicie rozbudzona erotycznie. Poza tym staraj sie sprawiac, zeby byla z ciebie dumna. Np. moj chlopak swietnie gra w bilarda i jak wszystkich w pubie ogrywa to w moich oczach jest najseksowniejszym facetem na swiecie. Jezeli nie grasz w zadne pubowe gry to moze wdaj sie z kims w jakas intelektualna polemike, zablysnij. Napewno po powrocie do domu twoja lube sama zedrze z ciebie ubranie.

Gość vxzv vwtv r
jeju, a czemu kociczka uwazasz ze wszysktie baby to jakies romantyczne cieple kluchy? mnie wkurza np. dluga gra wstepna i jakies glaskanie po glowie -co to ja jestem , pies? mnie podnieca gdy facet zaczyna szeptac mi zberezne slowa, klepnie w tylek, wezmie nagle :D

Gość do kkkkkkkkkkkk
jest tez opcja ze ona cie nie uwaza za atrakcyjnego i wtedy co bys nie robil to nic i tak nie pomoze. Mnie moj pociaga bardzo i nic nie musi robic. Juz od samego faktu ze jest blisko mnie i wiem ze jest napalony ja sie nakrecam.