Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skarbuss

Miesiączka i te sprawy .......

Polecane posty

Przepraszam że zawracam wam głowę ale mam do was pytania związane z okresem: *Jakie podpaski są najlepsze i niezawodne (mi zawsze przecieka z tyłu lub z przodu) ?? *Co sądzicie o tamponach firm Naturelli, Belli itp. *Co sądzicie o Tampaxach ?? Wiem że niektórym te pytania wydają się głupie ale ja po prostu zaczynam schizować boje się każdej miesiączki bo drugi dzień jest bardzo obfity :((. Często rozmawiam na te tematy z mamą ale bardzo bym chciała wiedzieć jak wy sobie z TYM radzicie i prosiłabym o jakieś dodatkowe porady!!

Mam dość obfite okresy.,które trwają 7-8 dni. Nie używam tamponów ponieważ w rodzinie pewna kobieta rozchorowała się bo miała infekcje. Co ma z Ciebie wylecieć to powinno naturalnie wylecieć. Używam podpasek naturella i są bardzo dobre :)

Gość andzie00
czesc mam pyutanko dostwialam tabletki antykoncepcyjne w polowie cyklu a teraz wogole nie moze dostac miesiaczki co mam zrobic to normnalne ? pomozcie

Gość andzie00
czesc mam pyutanko odstwialam tabletki antykoncepcyjne w polowie cyklu a teraz wogole nie moze dostac miesiaczki co mam zrobic to normnalne ? pomozcie

Gość Ja tez nie uzywam tamponow
Kupuje podpaski Bella nova :) A na noc takie wieksze z Belli, bo mam bardzo obfite miesiaczki. Sa swietne ;) Aaaaa... tylko te "softplaint", nie "drainette" ;) czy jak im tam ;)

Gość SkarbussxD
Dziękuje baaardzo :)

Gość dys tajm in orendż
ja też mam obfite okresy i jakos wolę te grubsze podpaski uzywam always ale tych grubych. Siateczka mnie odparza

Gość dys tajm in orendż
tampaxy są super "aromatycznych" tamponów nie używam:P

Gość ja tylko tampony
o.b. pro comfort z siateczką, gładko wchodza i są super. Gdy używałam podpasek zawsze mi przeciekały, bielizna brudna, prześcieradło też, fuuuuuu. A teraz używam głównie tamponów, na noc równiez i mam wreszcie swięty spokój, zapominam o tym, ze mam okres. Tobie też to polecam

Gość anka1-1
ja tez tylko ob pro comfort! gdyby nie to ze czasami mnie brzuch boli calkiem bym zapomniala co to okres!! wiec Ci je polecam mozesz wybrac rodzaj zw z intensywnoscia krwawienia wiec nie klopocz sie juz z podpaskami tylko OB :)