Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Wiktor

Samotną uległą zapraszam do korespondencji

Polecane posty

Witam! Jestem inteligentnym,wysokim, przystojnym dominem.Może tą drogą uda mi się poznać kobietę, która pragnie realizacji swoich marzeń, zdecydowaną na spotkania w realu i pragnącej oddać się woli Pana, nie koniecznie z doświadczeniem. Na początek proponuję krótką wymianę korespondencji,a docelowo w grę wchodzi także służba u Pana. Najlepiej z okolic Łodzi, Warszawy. Preferuję bdsm w wersji light. Szczegóły w korespondencji. Jesteś zdecydowana, pisz.Zasady ustalam ja, ale zapewniam Cię nie są wygórowane.Pozdrawiam

Gość taka dla Ciebie
wiktorze uwielbiam Cię juz teraz

Gość skryta suczka.
no no, Spragniona, widzę błysk w oczku ;)

No tak, chyba nie doczytałąm topiku do końca ..............:( wypisuję się :(🖐️

Gość skryta suczka.
ależ ja życzę Ci jak najlepiej, Spragniona :)

Gość ja pinkoleeeee
ludzie-jestescie popierdoleni. ciekawe co powiecie wlasnym dzieciom na SWOJ TEMAT. OBRZYDLE SWINIE.,,,

Gość skryta suczka.
a co dzieciom do prywatnego życia rodziców? Ty jestes taka święta niewydymka, wszystko klepiesz swoim starym ??? No nie żle, coś chyba nie tak, ale z Tobą.

Chimera myślę jednak, że Twoja wypowiedź trafiła pod odpowiednią strzechę. Ja niewiele się różnię, od Twojego "ideału" opisanego w topiku, ale może sie mylę, wszak tylko zerknąłem...

Miło, że powróciłeś Panie Wiktorze:) Jak widać to, co w nas drzemie jest bardzo silne i nie pozwala o sobie zapomnieć;) Też próbowałam odejść stąd, ale jak widzisz-wróciłam:)

skryta suczka wiesz, spragniona to moja znajoma z innego topiku, o podobnej tematyce. Jeśli jednak chciałabyś coś dodać, to będzie mi miło:)

Gość skryta suczka.
niech mi tylko ślinka na jezyk przyjdzie, to zaraz pisze :)

Skryta też tam teraz gości, ale ona dołączyła dopiero niedawno więc ma prawo nie wiedzieć, że my starzy znajomi jesteśmy:)

Gość skryta suczka.
aaa to takie coś. Zaglądałam wcześniej, tylko jakoś nie kojarze... Dopiero od niedawna biore czynny udział :) Nie tylko w czytaniu ;)

spragniona odeszłem, dlatego że musiałem uporządkować swoje sprawy. Nie chciałem wikłać w nie, nowo poznaną osobę.Mam nadzieję, że niedługo będę to miał za sobą.

Gość skryta suczka.
juz jestem :) Troche zmęczona po treningu :D

spragniona odeszłem... Ja pierdziu jakie hasło :D:D:D przypomina mi się tekst z jednego polskiego filmu \"weszłem pierłem i bekłem bo chamstwa nie zniese\" :D:D:D oj zgolic jajka i do przedszkola - może tam naucza nieco z języka polskiego :D

Gość skryta suczka.
hej, witam w te niedzielne popołudnie :) ... Dla mnie ranek :D niedawno sie obudziłam :D

Gość skryta suczka.
to może wieczorkiem sie tu spotkamy :) Wszyscy chętni. Teraz chyba większosc popija niedzielna kawke z rodznką :D i każdy taki "grzeczny". Ja sie wybieram do shoping centre, znowu strace kase.... :(

Ponawiam ofertę, bo widzę że nastała cisza:( Jeśli jesteś świadoma swojej uległości, lub chciałabyś wkroczyć na tą drogę, ale masz wątpliwości, pragniesz realizacji swoich marzeń, lub pogłębienia wiedzy w realu, to zapraszam do korespondencji.Nie musisz posiadać doświadczenia. Ja, jestem dojrzałym, inteligentnym Panem, pozbawionym kompleksów, nie nadużywającym przemocy.Potrafię dać rozkosz Twoim zmysłom. Przy mnie poczujesz się całkowicie zdominowana, ale i bezpieczna. Nic nie będzie od Ciebie zależało, ale o nic nie będziesz musiała się troszczyć. Twoje oczy będą płonąć z zachwytu, błagalnie prosząc o ciąg dalszy zabawy, ale i z niepokojem oczekując co będzie dalej.Potrafię przytulić, docenić oddanie. Uważam, że warto mnie poznać...Proponuję na początek korespondencję,a potem spotkanie. Możemy wszystko, ale nie musimy nic. Wiktor

Gość skryta suczka.
hej, hej :) wróciłam :) !!! Zadowolona i stęskniona za Wami ;)