Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet28bb

Dziewczyny chodzące w stringach to na ogół egoistki,obnoszą się ze swoimi pupami

Polecane posty

Gość facet28bb

..nawet nie wiedząc jak bardzo z tyłu prześwituje ich pupa

Gość a to cos zlego
?????????????????????????????????????????????????????????

Gość sprawdz w slowniku co
znaczy słowo egoistka

Gość osoba_trzecia
e tam, nie wiedzą :) - wiedzą i to bardzo dobrze wiedzą :)

Gość blaaaa
ja lubię stringi i gówno mnie obchodzi co ty o tym myślisz

Gość egoistki
Pupa wygląda lepiej w stringach gdy nosi się cienkie materiały. To chyba dobrze, że widać wtedy jeden pośladek, a nie przecięty na pół przez gumę w zwykłych majtach?

Gość onnnnnn
problem w tym że pokazują te pupy właśnie w sposób egoistyczny czyli popatrzcie jaką to ja mam pupę czyli kompletny brak wyczucia tylko chwalenie się swoją pupą aż szkoda pomyśleć czy w życiu też takie nie są

tipsy to wiocha, stringi są o.k. W stringach pupa jest ładniejsza niż naga nawet.

Chyba nie ma nic bardziej obciachowego niż wielkie majtki prześwitujące przez zbyt ciasne spodnie. Wtedy lepiej założyć stringi. Oczywiście nie mogą wystawać zza spodni bo to okropne :P. Bielizna powinna być ukryta pod ubraniem.

ostatnio porównywałem zdjęcia laski od tyłu w stringach i bez. korzystniej pupa wygląda w stringach, bo jakoś stringi optycznie wydłużają nogi.

Gość stringggg
stringi - bielizna zostały wymyślone po to, żeby figi nie odznaczały się przez spodnie, a głupie baby zrobiły z tego modę i noszą je prawie na wierzchu, to normalne MAJTKI co innego z kostiumem - opalaczem na plaży, te można oceniać pod kątem sexi lub nie a swoją drogą duża ilość bab nie widzi, że stringi na ich doopach tylko podkreślają bardzo niezgrabną tę ich część cielska, czytaj, zamiast doopę \"obcisnąć\", żeby była zgrabniejsza eksponują to czego nie powinny

No a tak na boku tematu w środku zimy , to jak tam Wasze nereczki dupcie? Siusiaczie już często?

Gość facet28_bielsko
fakt że się obnoszą niezaprzeczalny

Ja noszę wylącznie stringi i upodobań nie zmienię niezależnie od tego, że niektórzy w tym dostrzegają egoizm. Komuś się chyba coś przyśniło albo ma jakieś kompleksy. Każdy może nosić stringi, autor tematu również. Męskie stringi także istnieją.

Gość mozart
jak ma się fajną pupę to dlaczego nie miałabym chodzić w stringach. Gorzej z babami po 40 które mają płaskodupie nie maja co pokazac oprócz tzycków. Autorze topicu wiesz o czym mówię

Gość facet28bielsko
to prawda