Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie dylemacik

Czy nosicie inne pierścionki oprocz zaręczynowego??

Polecane posty

Mam pierscionek zareczynowy z nierodowanego bialego zlota z brylancikiem, a wczoraj dostalam na urodziny, w prezencie pierscionek tez z bialego zlota ale rodowanego i mimo iz niosilbym je kazdy na innej dloni to jakos mi sie "gryzą" nierogowane zloto ma inny odcien niz rodowane ale nie chce sprawiad przykrosci narzeczonemu -bo to prezent od Niego. Wiem niektorym si ten post wyda bez sensu ale jestem straszna estetką wklejam zdjecie tego urodzinowego http://img217.imageshack.us/my.php?image=dsc00029ne8.jpg czy on nie wyglada jak srebrny??? bardzo bedzie sie gryzl z tym nierodowanym??

Gość pannagatka
pewnie, ze nosze, ale zaręczynowy na jednym palcu :-) wiadomo po jednym spojrzeniu, zaręczynowe sa charaketrystyczne..

nie :) tylko zareczynowy i obraczke mam jeszcze drugi zloty pierscionek ktory dostalam od rodzicow na 18 bardzo dla mnie wazny, zawsze nosilam go na prawej, teraz tam jest zareczynowy i obraczka, a na lewej mi spada :D musze do zmniejszenia zaniesc:) uf. ale mam wene z samego rana

Gość 12345543217
E tam przesadzasz. Ja noszę złote ze srebrnym i też jest dobrze. :D

a ja zareczynowego nie nosze... Na jakies okazje zakladam:P Bo jak mąz mi sie oswiadczał to wtedy nie nawidzilam zoltego zlota i wiedzial ze wolalabym z bialego zlota dostac pierscionek. I tak tez dostałam, a teraz zólte zloto zaczelo mi sie podobac ... pozatym obrączki mamy z zółtego zlota (mają lekki pasek z bialego zlota, ale w oczy rzuca sie ze jest ona z zoltego ) i poprostu by mi sie gryzło. A poza tym pierscionek ma duze oczko i czasem o cos nim zaczepiam a to jest uciążliwe. Tak myslalam zeby przerobic ten pierscionek na żółte złoto ale nie bedzie to za ladnie wyglądało chyba więc na codzien nosze tylko obrączke i bransoletke :P

Ja nosze tylko pierscionek zareczynowy. Ale ja nigdy nie mialam bzika na punkcie bizuteri i jesli juz zakladalam pierscionki to raz na pol roku jak mi sie zachcialo :)

Gość ja nosze
zareczynowy z białego złota i srebrny który dawno temu dostałam od mamy :)

Gość a ja ma óżne
ja noszę na jednej ręce pierścionek zaręczynowy i obrączkę i jeszcze jeden srebrny, obrączkowaty :-) a pierścionek zaręczynowy mam z białego złota a obrączke z żółtego, nosze na jednym palcu i wcale mi się nie "gryzą", ładnie wyglądają poza tym, wszystko ma znaczenie sentymentalne, więc nawet jakby jeden był czerwony a drugi fioletowy to bym pewnie nosiła ;-)

Gość Nice nailsss
Masz piękne, zadbane paznokcie i dłonie:) a pierścionek ładny, ale nie nosiłabym go. Ja noszę pierścionek zaręczynowy i czekam teraz na obrączkę. I już!

Gość lisek_chitrusekkk
nie nalewa sie az tak duzo wina do kieliszka

Noszę tylko zaręczynowy, wcześniej nie nosiłam prawie nigdy pierścionków - więc będzie tylko zaręczynowy i obrączka :)

lisku wiem ze sie nie nalewa :D ale ja nie jestem, u siebie w domu na tym zdj. i to nie ja nalewalam wino :D

Gość lisek_chitrusekkk
no to spoko juz az mnie krew zalewac zaczela ak sobie pomyslalam ze kobieta a tak zadbanych dloniach nalewa az tyle wina do kieliszka tam poucz znajomych albo przynajmniej ty sama tyle nie nalewaj ;)

ale winko calkiem smaczne bylo :D wiedzialam ze ktos skomentuje ilosc wina w lampce :classic_cool: