Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raffffiii

czy mozliwa ciaza pomocy

Polecane posty

Gość zaciekawiona86...
a co zrobisz jeśli się okaże że to ciąża? zresztą jeszcze nic przesądzone... ale czasami krwawienie się pojawia gdy plemnik się dostaje do komórki gdy ją zapładnia...

Gość rafffii
nie wiem poprostu bede zyl jakos bo trzeba ale mam nadzieje ze to nie teraz

Gość co za bzdura
Plamienie pojawia sie jak plemnik zapładnia komórke?! W zyciu nie słyszałam wiekszej bzdury!!!!!!! Plamienie moze sie pojawic jak zapłodnina komórka zagniezdza sie w macicy.

Gość do raffiii
Jak to bedziesz zył jakos?! Jezeli okaze sie bedziecie mieli dziecko to uwierz mi ze bedziecie bardzo szczesliwi. A ty bedziesz dumnym tatą takie fajnego, małego brzdąca. Przecierz ciąza to nie koniec swiata, trzeba sie cieszyc, przecierz wy nie macie 16 czy 17 lat. Niech twoja dziewczyna zrobi wreszcie ten test bo w takiej niepewnosci to mozna zgłupiec

Gość rafffii
nie wiem czy go zrbi dzis lecz bardzo ja prosilem i niechce byc nachalny ? ogolnie nie wiem wogole czy mi powie ? poprostu uwazam ze dziecko to najpiekniejszy dar od boga tyle ze my mamy duze duze duze kaplikacie i blagam go nie

Gość rafffii
dodam tylko ze dzisiejszy poranek wschod slonca jakos mnie rozweselil i zrobilo mi sie milutko boze to glupie ale mysle powoli ze bedzie moze dobrze :) acz kolwiek to tylko przeczucia a jako facet nie sa one wiarygodne , ps. i do tego jeszczemoja luba wczoraj wymiotowala :) ale to nie sa juz chyba napewno obiawy bo jak w 10 dniu wymioty :) ten piepszony lek sulpadeina tak na nia dziala a ona go uwielbia bo jej pomaga na wszystko :(

Raffi wydaje mi się że jest jakieś ryzyko a napewno lepiej, by było zrobić test z krwi. Jest on bardziej wiarygodny. Zwykłe testy z apteki jednak nie są takie czułe.

Gość uhg
hej mam taki problem chlopak robil mi palcowke, do wytrysku doszlo ale duuuzo pozniej i juz potem sie nie dotykalismy bo ..sam sobie to zrobil.. boje si eraczej o plyn... no i teraz tak: schudlam od tego czasu i dostalam okres normalnie, potem jeszcze jeden ale 4 dni za pozno i teraz o tydzien za wczesnie i jakis skapy jest.. oczywiscie non stop sie stresuje-paranoja normalnie skupic si enie moge nad niczym, niby wydaje sie ze nie ma problemu ale ....

Gość raffii
jesli moje zdanie sie liczu to jestem przekonany na 100 % ze bedzie dobrze skoro juz jestes po 2 okresach to git nie denerwoj sie jest ok jak ci to nie wystarczy to zrob sobie test z apteki lecz to nie potrzebne :) hihih tyle sie naczytalem juz o swoich problemach ze udzielam innym rad :)

Gość rafffffiiii pisz co u was
twoja dziewczyna zrobiła wkoncu ten test???