Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnnieee

kupujecie w biedrace

Polecane posty

Gość wlasnnieee

i tych tanich marketach

Gość kakakaaaaa
kupujemy!

Gość kkkkkkkkkkasa
tak:)

Gość jjjjjjjjjjjhhhhhhhhhhhhh
pewnie ze tak, biedronka jest super,polecam kazdemu

Gość głupie stare grzyby
biedrace?...to jakiś nowy sklep? :P:P:O

Gość nio nieeeeeeeeeeeeeeee
nigdy nie chce się zarazić jakimś syfem

Gość kakakaaaaa
a zreszta nie kupujemy w BIEDRACE ale w BIEDRONCE!

Gość kakakaaaaa
wiec gdzie robisz zakupy?

Gość bedanika
ja nie dam rade jeśc tych produktów są okropne czasem kupie papier toaletowy lub płyn do garów i tyle a dla dziecka nie kupuje tam bo się boje

Gość bedanika
ja kupuje w almie

Gość jjjjjjjjjjjhhhhhhhhhhhhh
BEDANIKA A O JAKIM SKLEPIE MYSLISZ???? BO JAK O BIEDRONCE TO SIE GRUBO MYLISZ...MAJA PRODUKTY NAPRAWDE DOBRE JAKOSCIOWO

Gość malwa polna mmm
czemu mówicie że ktoś jest debil bo tam nie kupuje ja raz kupiłam kilka produktów były tanie ale jakość kiepska

Gość kakakaaaaa
biedronka w porownaniu z tesco jest o 1000000% lepsza!! w tesco sa b. niskie ceny ale jakosc bardzo ujowa!!!

Gość gyros
a kupowalyscie ten gyros? bo ciekawa jestemczy ok jest

Gość malwa polna mmm
e tam dobrej np cukier trzeba 3 razy więcej słodzić kawa masakra proszek do prania nic nie dopiera

Gość pearlineee
coś tam czasami kupie. Ale są to artykuły typu pudliszki, winiary bo tam są tansze. Produktów marki biedronka nie kupuje.

Gość ludzie litosci
biedronka to syf?:Ooni sprzedaja produkty znanych firm, tyle ze pod swoja marka "biedronka". wystarczy spojrzec z tylu opakowania: "wyprodukowane przez: jacobs, knorr, winiary... dla biedronki". ostatnio porownywalam nawet sklad chusteczek dada bo chcialam zobaczyc, jaka nazwe nosza normalnie. okazalo sie, ze dada to dzidzius!:)sklad identyczny!

Gość ja teżżżżżżżżżż
lubie alme drogo może ale świeo i dobre produkty wysoka jakość pyszne wędliny a biedronka jak ktoś lubi jego sprawa lubie z tego sklepu chipsy :P

Gość babki
taaaaaaaaaaaaaaaak

Gość będzie musiała
kupuję - chipsy tortilla serowe + sos salsa - od tego jestem uzalezniona mniam - sałatę lodowa - mleko - masło ( u mnie w sklepie 4,50 w biedronie to samo 2,50) - napoje i soki - parówki wyborne - mniem mniam - cieniutki, pyszne, nie puchna w czasie podgrzewania jak inny szajs - chusteczki dla niemowlaków - serki i całą masę innych rzeczy i - matko, jak to możliwe?! - żyję :p

Gość tak piszecie
jak to o dzieci dbacie a kupujecie im produkty wyprodukowane dla biedronki ???????? ja kupuje tam czasem jakies srodki czystosci typu pronto czy coś do mycia okien ale pampersy i jedzonka NIGDY

Gość codziennie tam jestem
codziennie-naprawde-uwielbiam biedronke

Gość kkkkkkkkkkasa
ja zanim cos tam kupiłam to przejrzałam składy i porównałam z tymi markowymi które kupowałam do tej pory.Np chrupki do mleka dla dziecka zawsze kupowałam nestle,ale u mnie tyle tego idzie,ze na same chrupki 200zł miesięcznie wydawałam:oA w biedronce są podobne chrupki o innych nazwach,smak nawet lepszy,skład ten sam bo przejrzałam dokładnie,z najlepszej polskiej firmy to produkującej z Otmuchowa.Cena 2 razy niższa:)Nestle dobre,ale połowę dopłaca sie za reklamy:oI tak jest też z wieloma produktami.Np są tam soki Plum,to jest hortex,popatrzcie na składy i zawartosć,identyczne.

Gość np sok burczano jablkowy
z Hortexu prawie 2x taniej niz gdzie indziej. Mandarynki, pomarancze kupuje. Sloiczki dla niemowlat sa identyczne!

Gość kkkkkkkkkkasa
np ostatnio weszłam i banany były po 1,99 a w innym sklepie aż poszłam sprawdzić 3,99.To chyba różnica co?przecież banan ten sam:) żadna znana firma,która wylansowała swoją markę nie sprzeda pod tą nazwą o tyle taniej w żadnej sieci.Dtąd te same produkty w innym opakowaniu.Nie wszystko bym tam kupiła,ale to co sprawdziłam to tak:)

Gość sok Hortex w firmowym
pudelku Hortexu - jest dokladnie tym samym

Gość wedellllll
eh jak by było to sano tanie by nie było a lekramy biedronka też ma ja w wedlu pracuje i jak było zamówienie na czekolady dla biedrnki to osobno je mieszalismy i wlewalismy a skład niby ten sam więc czemu

Gość polkjhg
ketchup pudliszki w tym samym pudełku ,normalny firmowy 1,00 taniej.

Akurat Biedronkowe produkty są robione przez solidne firmy - np jogurty produkuje dla nich bakoma. Ja kupuję, jem i żyję, ale nie jestem francuskim pieskiem co tylko kawior i trufle wcina. Głównie czekolady (ale na polewę do ciasta), makarony, ryż, mrożonki, jogurty, w ogóle słodycze, czasami płatki, soki czy coś. O, batony musli, takie pakowane po 6 sztuk żurawinowe, czy takie batoniki jak Pawełki.Niestety dosyć maly wybór ale ceny niższe niż w innych marketach.

Gość peelle
kkkkkkkkkkasa zgadzam się z tobą w 100 %