Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goo

co z tymi testami??

Polecane posty

Witam, kilka razy kochalismy sie w 8 dniu cyklu. Zrobilam test ale przed planowanym okresem i wyszedl negatywnie. Jednak spoznia mi sie juz czwarty dzien. Zazwyczaj cykle mialam 28 dniowe, ale od paru miesiecy cos mi sie rozregulowalo i teraz mam roznie, czasem zdaza sie 29. Juz sama nie wiem co mam o tym myslec. Zdaza sie ze mam zawroty glowy, bywalo mi nie dobrze. Mam powiekszone piersi, ale to przeciez normalne przed @. Jak Wam sie zdaje jestem czy nie jestem w ciazy??? Testy klamia??

czytalam, ze tutaj podstawa stwierdzenia cizy jest wynik takiego siusianego testu:) a pozniej to juz umawiasz sie z polozna i to ona prowadzi ciaze, a z lekarzem to sie widuje dopiero pod koniec ciazy:) zupelnie inny system niz u nas:)

Gość beatrisse marccie
a co to w szwecji nie mają testów ciazowych , ???? dla mnie by to nie był problem , kiedys byłam w norwegii i normalnie kupiłam test w aptece , niewiedzialam jak powiedziec po norwesku wiec narysowałam na kartce i aptekarka odrazu sprzedała mi test , testy nie kłamia , jezeli robi sie je po terminie spodziewaniej miesiaczki powodzenia

Gość beatrisse marccie
sorki , miało byc ...."w szkocji" :)

hehe no Szkocja Szkocja, wiem wiem, juz zrobilam nawet dwa testy, ale ten pierwszy sie nie liczy bo za szybko go zrobilam, ten drugi w sumie tez bo przed @ ale juz lepiej niz ten pierwszy. Poczekam jeszcze troche i najwyzej zrobie kolejny(trzeci!!!!) Zobaczymy co bedzie

Gość beatrisse marccie
ja nmysle ze nie jestes w ciązy , zrób trzeci test i napewno wyjdzie negatywny , a po drugie objawów ciazowych nie ma tak szybko .. mysle ze masz cos rozregulowane , czasem sie spoznia okres , bo ma prawo nawet sie opóźnic do 2 tyg.. bedzie dobrze pozdrawiam :)

Slyszalam ze moze sie spoznic nawet miesiac. Chciala juz bym juz po prostu wiedziec czy to ciaza czy nie.

Slyszalam ze moze sie spoznic nawet miesiac. Chciala juz bym juz po prostu wiedziec czy to ciaza czy nie.

Gość ona 20
to prawda może sie spóźnić miesiac. Mi sie spoźnił 44dni a tylko ogromnego stresu sie najadłam i zrobiłam chyba z 10 testów. wiec testy sie nie myla. mozna je juz zrobic 6 dni po zaplodnieniu ale najlepiej w dniu spodziewanej lub troche pozniej

ja juz stosowalam dwie znane mi metody wywolywania okresu i nic, moze jednak jestem w tej ciazy....:)

Gość beatrisse marccie
goo ---> ja na twoim miejscu zrobiłabym test z krwi w laboratorium .. jest na 100%%%%%%