Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamana_zasmucona

Czy faceci zawsze tacy są???

Polecane posty

Jestem w związku ze starszym ode mnie o kilkanaście lat facetem. Jestem dziewicą (19 lat),ale bardzo chciałam rozpocząć z nim współżycie nie z ciekawości, ale dlatego że mu ufałam i kochałam go bardzo. Jesteśmy prawie rok razem i on mówi, że mnie kocha i poczeka aż będę gotowa. Pomyślałam wiec, że najpierw zapytam go o to jak wyglądało jego życie seksualne do tej pory. Wiedziałam, że miał inne kobiety przede mną, ale uważałam to za normalne. No i w końcu go zapytałam a on powiedział, że dokładnie ich nie pamięta i pewnie było ich około 20! Stwierdził jednak, że zawsze się badał wiec jest zdrowy. Nie wiem, czemu, ale bardzo mnie to zmartwiło i wydał mi się wstrętny. Straciłam do niego zaufanie, boje się, że jak to z nim zrobię to zostawi mnie i zapomni tak jak tamte. Przestałam wierzyć, ze cały czas na mnie czeka. Bo skoro miał tyle kobiet to tak nagle, co zakochał się i zrezygnował z seksu? Nie wiem czy mam mu ufać. Jest mi bardzo smutno, bo boje się, że to, co mówił o tym jak mnie kocha to było wszystko tylko po to by mnie przelecieć i zostawić. Straciłam ochotę na tracenie z nim dziewictwa i w ogóle zastanawiam się jak mam z nim teraz rozmawiać, bo wydaje mi się, że chyba już nie chce z nim być i powinnam to zakończyć. Jak wy byście się poczuły na moim miejscu?

Gość no i mowi ze poczeka
bo pewnie w miedzyczasie ma inne.:o

To chyba nie jest ten słonko. Z tego co piszesz, nie jestes do niego przekonana. To nie jest ta prawdziwa miłość. Nie oddawaj niewinności komuś komu nie ufasz.To strasznie boli przez długie lata. Daj sobie czas i zastanów się co tak naprawde czujesz do niego.

Gość
Najlepiej zakończ taki związek, ten człowiek cię wykorzystuje, jesteś bardzo młoda, zakochasz się jeszcze wiele razy, spotkasz kogoś jeszcze, który będzie cię szanował, nie myślał tylko o seksie.

Gość mamućka
Jeśli masz watpliwości to zostaw swój "wianuszek" dla kogoś innego i młodszego :)

Gość mamućka
i zgadzam sie w 100 % ze słowiczka

Gość mamućka
jesli facet miał już tyle kobiet to Ty nie będziesz jego ostatnią,tak mi sie zdaje

Do tej pory mu bardzo ufałam a teraz jakoś mi się to wszystko zawaliło.. Wogóle czemu jak kobieta miała kilku partnerów ze 3 to od razu jest dzi*ka... A taki facet... Jak go określić?

Gość to jest po prostu
dziwkarz.:classic_cool:

Gość to jest po prostu
albo też szmaciarz...jak kto woli.:p

Gość
Mówi się na takich kobieciarz.

Gość to jest po prostu
ale czasem takie prowokacje sa bardzo pouczajace.:classic_cool:

Gość
Ale tak w życiu jest, takie związki są złe.

Gość oferm ma
ale to co było kiedyś nie ma znaczenia przecież. zwłaszcza dla kobiet. ileż to razy prawiczkowi i kropce dostało się po łbie za jego poszukiwanie dziewicy.

Gość tu raczej nie chodzi o to
czy ktos kogos mial wczesniej czy nie ale o podejscie do spraw seksu. mi tez nie pasowalby facet,ktory tak lekko traktuje te sprawy, niemal w kategoriach sportu.

Gość Ju......
Wiesz, niektórzy tak mają, że szaleją za "młodu". A potem są wiernymi mężami i żonami.

Szaleją... Wogóle to ciekawa spawa bo kiedyś mówił mi, że nigdy nikogo nie zdradził i mnie też by nigdy nie zdradził oraz, że seks łączy z uczuciem. A teraz sie czuje jak ostatnia idiotka, że w to wierzyłam. Jakie uczucie można żywić do tylu kobiet? Po za jakimś zwierzęcym popędem:(

Gość
Ja na twoim miejscu spytałabym się czy jest ze mną z miłości czy dla seksu? Po co sobie niszczyć życie kochając się z takim facetem, gdyby mnie ktoś tak traktował, odeszłabym od razu.

Gość lupo10
20 to juz przegiecie chyba ze ma 80 lat :P ja tez dziwnie bym sie czula, ale nie zrywalabym z takim, wyobraz sobie ze moze jest dobry w te klocki a przynajmniej bedziesz miec problem z dziewictwem z glowy :P

słowiczko masz racje, tylko to jest takie dziwne bo nawet jak mówi, że mnie kocha to teraz już nie wiem jak mu ufać. Nie wracałam jeszcze w rozmowie z nim do tego tematu. Bo chciałam zapomnieć o tym, myślałam, że się oswoje z tą liczbą partnerek, ale teraz już zupełnie nie wiem czy moge wierzyć w to co mów. Może tamtym kobietą też mydlił oczy miłością i wpominał o ślubie a jak one czuły się pewne i szły z nim do łóżka to pa pa?

do lupo10: on jest tuż przed 30 niema 80 lat, doświadczenie może i posiada jednak ilość partnerek z jaką je zdobywał troche mnie przeraża. Zerwać z nim też nie jest łatwo, bo byłam z nim troche w związku i myślałm, że będziemy razem:( Chyba byłam bardzo naiwna :(