Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexysexysexy

gdzie uprawialiscie sex?

Polecane posty

Gość sexysexysexy

mam faceta, bardzo się kochamy, czujemy ogromne pożądanie, ale nie możemy tego robić u mnie, ani u niego w domu. nie mamy własnych mieszkań, mieszkamy z rodzicami. w naszej okolicy nie ma moteli, hotele są daleko, cena za dobe w 2osobowym to 230zł - nie stać nas. jakie Wy mieliście przygody związane z miejscem sexu?

Gość sexysexysexy
w mojej okolicy nie ma żadnej szopy, czy stajni.. ;d

Gość pub kino
samochod...

Gość lupo10
w krzakach, na lawkach gdzie bylo ciemno i nikt nie widzial, na klatce, w piwnicy, zreszta napewno w koncu ktores z was bedzie miec wolna chate moze rodzice wyjada do rodziny, ja tak robilam, czekalam az oni pojada oczywiscie mnie namawiali, ze mam tez jechac, wymigiwalam sie nauka, a jak oni zamkneli drzwi dzwonilam po chlopaka :D

Gość sexysexysexy
mam małą rodzinę, więc niestety imprez rodzinnych nie ma wcale.. ;p ale plan fajny ;d w mieście nie ma kina (najbliższe 30km jazdy, 4 przesiadki), puby w innych miastach, wieczorami przeludnione.. :> chodzi o chwilę intymności. ;D nasi rodzice mają samochody, ale dziwnie tak, w cudzym aucie ... ;)

Gość jgjhgj
Jak was nie stac to porponuje nie uprawiać sexu . każda taka decyzja wiąże się z ryzykiem zajście w ciąze i za co w tedy utrzymasz dziecko ???

Gość qenia
w moim pokoju, a za ściana rodzice:p

Gość sexysexysexy
no, gdybysmy wpadli, to nasi rodzice będą nam pomagali, on się zatrudni, a ja skończę szkołę i też poszukam pracy. :)

Gość jgjhgj
skoro rodzice bedą Wam pomagać to radziłabym ich poprosic o udostępnienie miejsca , przeciez na pewno nie bedą mieli nic przeciwko ::):)

Gość lupo10
a nie ma u ciebie zadnego lasu, pola ?? moze jakies ruiny zamku , gdzie nikt nie chodzi, albo jakis park ? tylko ze to najlepiej w nocy no i latem jak sie zrobi juz ciemno

Gość sexysexysexy
hehe, nie porusze tego tematu z rodzicami. nie chce, zeby myśleli, że traktujemy ich jak sponsorów do opieki nad dzieckiem, czy coś, bo tak naprawdę to jeszcze nie chcemy mieć dziecka, ale w razie wpadki wiemy, że możemy liczyć na rodziców. jest las i park :D tyle, że jest zima. :(

Gość adasfvgvergvb
w skrzynce na balkonie, bo w doniczce się nie przyjęło.

na 11 piętrze w wieżowcu, było zajebiscie, noc, ja głowa wychylona przez okno,on za mną,mmmm... :)

u mnie w pokoju, u niego w pokoju, w wynajetym mieszkanku na wczasach, w samochodzie, w lesiel;), na łące;) w na jakiejś budowie oj dlugo by tu wymieniac;)

tydzień temu na masce od auta na bocznej drodze przy lesie... było cudownie... posuwał mnie tak żebym nie ze ślizgnęła się z niej... wczoraj do północy i po w samochodzie Jego kumpla... ostatnio w pokoju brata gdy wszyscy domownicy byli w domu... On jest boski i kocham jego fantazję...

Gość lala21
na trawniku u sąsiada ;d

Gość xfhhfgggh
Na dworcu w śmietniku w kontenerze posuwał mnie głównie w gardło

Gość daj mi dłoń
na dachu w cieplusienkim kraju :) :)

Jak jesteś taką dużą dziewczynką, że chcesz seks uprawiać to chyba możesz w domu jak np. rodziców nie ma. Czy boisz się przyłapania?