Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DLACZEGO MI TO ROBI....

Była ŻONA mojego faceta nie daje MI ŻYĆ!!!!

Polecane posty

Nie są małżeństwem od 4 lat! Ja poznałam Go 2 lata temu ,razem jestesmy od 1,5 roku. Mają dziecko. Oczywiscie w żaden sposób mi to nie przeszkadza,uwielbiam ich synka,On mnie równie bardzo. Ale jak w temacie...Jego mama mnie nienawidzi... Nie wiem dlaczego! Nie znam Jej nawet osobiście! Nigdy nie rozmawiałyśmy na spokojnie w cztery oczy,gdzie tyle razy nalegałam,Ona zawsze odmawiała..mówiła tylko "Nie mam o czym rozmawiać z tą kurwą" ;/ Dlaczego mnie tak traktuje? Dlatego,że Jej były mąż jest z młodsza od Niej kobietą? Że układa mu się? Że trafił wkońcu na kogoś,kto na Niego zasługuję? Jakiś czas temu byłam na zakupach z przyjaciółkąw centrum handlowym i podeszła do mnie Ona ze swoimi trzema koleżankami i puściła do mnie taki tekst " Myślałam ,że jesteś ładniejsza! Koleżanki dobrze mi mówiły,ze mam ładniejszą figurę,choć jesteś ode mnie młodsza!" i zaczęły sie perfidnie śmiać! I tak było naprawdę! Pomyslcie jak mogłam się poczuć...Na marginesie jestem bardzo szczupłą,wysoką brunetką. Ona niską ,grubszą ode mnie blondynką. Ja naprawdę nic nie mam do tej kobiety! Przecież nie ukradłam Jej męża! Przecież nie rozbiłam ich małżeństwa! To źle że chce być szczęśliwa akurat z Jej byłym mężem? Boże.... Mój x każe mi sie od niej trzymać z daleka...Sam Jej nienawidzi... Echhh:( Brak mi słów. Boli strasznie...

Gość dzis wysyp prowokacji
😴

Dlaczego myslisz że to prowokacja? Uwierz mi nie jestem idiotką ,którą cieszą jakieś prowokacje ! Tak akurat mi się w życiu złożyło,że mam taki problem !

Gość czym sie przejmujesz
kobieta ewidentnie ma problemy ze soba wiec olej ją i sie nie przejmuj!!! a nastepnym razem jak ci dowali takim tekstem,ze niby ma jest od ciebie szczuplejsza to powiedz "tak "x" mówił ze brakuje ci kobiecych krągłości" nie daj sie i nie dołuj

Gość mamućka
bo jest chora,a ta choroba to zazdrosc

Więcej wiary w siebie i w związek. Brak emocji z Twojej strony, to dobry poczatek. Ona to przecież robi po to, aby Cię zranić.... Głowa do góry.

Ja powiem Wam ,że zlewam Jej zachowanie... Ale boli w środku,choc tego nie pokazuje po sobie! Bo co ja zrobiłam tej kobiecie? Nic!

Gość mamućka
takie zachowanie z jej strony świadczy o braku całkowitej kultury i dojrzałości,to chamka i dziwaczka,więc nawet z nią nie dyskutuj,a najlepsza obroną będzie zignorowanie jej ;)

Gość ejbisi
Nic nie poradzisz, ją boli to że jej mąż ułożył sobie życie a ona nie. Pewnie liczyła na to że się zejdą a teraz już wie że nie.

Gość dotha
kolezanki tak dzialaja, nie chcialy zeby sie zdolowala.

Gość no cużż
w końcu tamta jest jego prawdziwą żoną i zawsze będzie, a rozwody cywilne nie mają znaczenia, i jego matka o tym wie a ty jako kochanka nie masz znaczenia chociaż o tym nie wiesz Niemniej jego żona pod wpływem cierpienia zachowuje się trochę nieobliczalnie, skoro ci robi publicznie takie sceny, to tak jak naśmiewać się z garbatego, niepotrzebnie ona tak publicznie pokazuje swoje cierpienie. Nie zdziw się jak twój kochanek znajdzie sobie kolejną do cudzołożenia, bo chyba taki był powód jego cywilnego rozwodu, nieprawdaż? On się nie zmieni, nie jesteś ostatnią panienką w jego życiu, i współczuję ci z góry, bo wiadomo. ale to co piszesz to raczej prowokacja

[zgłoś do usunięcia] no cużż w końcu tamta jest jego prawdziwą żoną i zawsze będzie, a rozwody cywilne nie mają znaczenia, i jego matka o tym wie a ty jako kochanka nie masz znaczenia chociaż o tym nie wiesz aa czyli prawomocny rozwod... jest nic nie wart> wedle Twojej teorii? litosci...

no cużż widzisz rozwód był z jej winy. Takze złego słowa nie mów na mojego faceta!

Gość fghh
15:20 [zgłoś do usunięcia] no cużż w końcu tamta jest jego prawdziwą żoną i zawsze będzie, a rozwody cywilne nie mają znaczenia, i jego matka o tym wie a ty jako kochanka nie masz znaczenia chociaż o tym nie wiesz Niemniej jego żona pod wpływem cierpienia zachowuje się trochę nieobliczalnie, skoro ci robi publicznie takie sceny, to tak jak naśmiewać się z garbatego, niepotrzebnie ona tak publicznie pokazuje swoje cierpienie. Nie zdziw się jak twój kochanek znajdzie sobie kolejną do cudzołożenia, bo chyba taki był powód jego cywilnego rozwodu, nieprawdaż? On się nie zmieni, nie jesteś ostatnią panienką w jego życiu, i współczuję ci z góry, bo wiadomo. ale to co piszesz to raczej prowokacja Jestes normalna? To ze komus sie zwiazek nie udal nie oznacza ze jest kurwiarzem i bedzie zmienial baby jak rekawiczki :/ przeciez pisala ze jej facet sie rozwiodl 4 lata temu a znaja sie 2,wiec rozwiodl sie duzo wczesniej niz sie poznali. Ona nie jest zadna kochanka skoro facet ma rozwod. Chyba ze w swietle katolickim ale dzisiaj coraz czesciej i tu daja rozwody.Jakby cierpiala i chciala wrocic to juz wczesniej by sie o to postarala.Widac bardzo jej wadzi to ze byly maz jest szczesliwy.Ja sie tylko dziwie gdzie on mial oczy wiazac sie z taka osoba?! A do autorki: nie przejmuj sie i nie zwracaj na nia uwagi to da sobie spokoj.Chce Ci dowalic i jej sie to udaje.Jak zaczniesz to ignorowac to sie znudzi.

Gość fghh
Jakby BYLA ZONA cierpiala i chciala wrocic to juz wczesniej by sie o to postarala.Widac bardzo jej wadzi to ze byly maz jest szczesliwy.Ja sie tylko dziwie gdzie on mial oczy wiazac sie z taka osoba?! A do autorki: nie przejmuj sie i nie zwracaj na nia uwagi to da sobie spokoj.Chce Ci dowalic i jej sie to udaje.Jak zaczniesz to ignorowac to sie znudzi.

Ja nie zwracam uwagi na Jej zachowanie w stosunku do mnie.Ale w głebi duszy ranią mnie jej teksty o mnie ... Wiem,że Ona może sobie tylko pogadac,bo znam swoją wartość i nic nie zmieni mojego podejscia do siebie! Jestem ładną,zadbaną kobietą.Także teksty ,że myslała ze jestem ładniejsza po prostu u mnie nie przejdą. Fakt,ktoś tu napisał,ze Jej koleżanki mogły się smiać,bo to ich kolezanka wkońcu.

faktem jest ,ze ludzie (zarowno mezczyni jak tez kobiety) nie potrafia odejsc od siebie z honorem.... bawia sie w te uszczypliwosci, zlosliwosci... a czemu to niby ma sluzyc? calkowitemu osmieszeniu sie jedynie:) czlowiek po rozwodzie nikogo nie zdradza.. co wiecej ma swiete prawo zwiazac sie z kims i byc zwyczajnie szcesliwym:):)

Gość kwasss
Wszystko ok, gdyby nie jedno Twoje zdanie " wreszcie jest w kimś kto na Niego zasługuje" I Ty mówisz, że nie jesteś uprzedzona a tylko pokrzywdzona?

Gość mirakle
ona tak wyładowuje swoją zazdrości o Ciebie (ewidentnie jesteś lepsza partia od niej z tego co piszesz) i niech zgadfnę -ona pewnie sobie jeszcze nikogo nie znalazła?

Gość widac jestes/.
"w końcu tamta jest jego prawdziwą żoną i zawsze będzie, a rozwody cywilne nie mają znaczenia, i jego matka o tym wie a ty jako kochanka nie masz znaczenia chociaż o tym nie wiesz " a mozdzek masz mniejszy niz kura :o tyle do ciebie ................................... a do autroki - olej to naspenbym razem ty jej dowal jak ci jej nie szkoda ... albo daj jej ostrzezenie, ze jak nie zmieni swoejgo zachowania, to ty jej zycie zmienisz w pieklo ... jesli dowalila ci o wygladzie nazwija ja mala kaczka - zreszta sama wiesz jakie ma braki... to juz jechanie jej poziomem, ale czasme tak trzeba ja bym ja najpierw ostrzegla, a jakby to nie pomoglo, oh... biedna ... jej poczucie waryosic znizylabym do -10

Gość ja też uważam
ja też uważam że tamta jego żona jest jego prawdziwą żoną , ale ja jestem wierzącą katoliczką i bywanie w kościele jest dla mnie czymś ważnym, poniewaz jestem katoliczką to wierzę w nierozerwalność sakramentu małżeństwa i rozwód cywilny traktuję jako chwilową separację, i wierzę że przyjdzie czas że każdy sakramentalny małżonek nawróci się i powróci do swojego małżeństwa i odejdzie od zła i grzechu.., no ale ja jestem wierzącą osobą i żyję zgodnie z przykazaniami Boga.., a jeśli chodzi o autorkę tego tematu , to będę się modlić za nią, aby odeszła od grzechu współżycia z cudzym sakramentalnym mężem i pozwoliła mu na nawrócenie się i powrót na swoje miejsce do żony i dzieci zgodnie z wolą Boga.., a jeśli jest niewierząca to aby uszanowała że ten facet jest wierzący i związany sakramentem małżeństwa do końca swego życia, i aby pomogła mu odejść ze ścieżki grzechu cudzołóstwa.

Gość gość
Moja kuzynka rozwiodła się z mężem dobrym mówię wam facet złota rączka,dzieci wychowywał po pracy i przed pracą obiadki robił .Ona miała wszystko .Rodzina jej zazdrościła takiego męża . Ale ona uczona chciała MŁODSZEGO faceta w swojej profesji .Ale ten z jej profesji uciekł, kiedy usłyszał o jej rozwodzie i ożenił się szybko z 15 lat od niej młodszą .Przypuszczam że bzykał ją na konto męża .Ona BYŁA WSIEKŁA JAK PIES odegrała się za to na mężu jakby on był winny że jej młodych się zachciało czy uczonego .Tak parła kłamała że zrobiła z porządnego faceta ZROBIŁA potwora przed sądem .A pamiętam jak sama męża o ten rozwód prosiła on nie chciał ale się zgodził ,bo kto zatrzyma ,klacz spragnioną młodego ogiera. I nie mówicie że wszyscy faceci są winni . On ożenił się po rozwodzie a ona dalej sama to zaczęła nękać jego nową żonę i mówić ,że były ją miał dużo wcześniej ,żeby sobie udowodnić ,że dobrze zrobiła rozwodząc się .Masakra co ona wymyśla na tą nową jak daje jej popalić nawet do sądu ją podała ,żeby zemścić się .Naprawdę kobietom na stanowisku odwala.

Gość gość
po osmiu latach odgrzewac wątek.ech.