Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zandfk4555

Wieczory panieńskie powinny być zakazane!Opowiem wam coś strasznego !!!!!

Polecane posty

Gość olgabranieska
ale esteście ułomni! Autorko nie daj sobie wmówić, że jesteś nienormalna! Dziwie się dziewczynom które tu piszą źle o Tobie, widocznie same całe życie były olewane porzez rodziców albo co gorsza to rodzice pokazywali im na co dzień jak się bawić :-O żadna szanująca się kobieta, kobieta z klasą w życiu się tak nie zachowa! no ale zaraz się zleca rozpustnice!

z tego wynika , że od dziś jestem dziwolągiem i świętoszką wg. kurestwa tu zebranego tyle, że sram na ich opinie bo wiadomo, że "wyzwolone" nadają się do innych celów niż konwersacja :) a i ich poglądy jakoś umykają podczas pompowania. Autorko olać to , zająć się swoim życiem. Każdy inaczej pojmuje "dobrą" zabawę. Grunt to dobrać towarzystwo o podobnych zainteresowaniach. Myślę, że już nie zostaniesz zaproszona na wieczór panieński którejś z koleżanek a jeżeli już to się wykręcisz :) i wszyscy będą szczęśliwi one że nie psujesz zabawy Ty , że nie musisz w tym uczestniczyć.

Gość dziewico pieprzona nikt cie
nie chce!!!!!!! dlatego srasz po forach głodne kawałki i zazdroscisz kolezankom

Gość damn.
czym Ty się kobieto przejmujesz ;) ja się za dziewice orleańską nie uważam, ale nikt z moich znajomych nie lata z wibratorami i cycami na wierzchu :D nawet na wieczorze panieńskim :D

Gość zandfk4555
Cukierasku dziekuje za tą opinie:) Jak widać są tu też inteligentne i porządne kobietki !Takiej klasy jaką ma cukierasek w swych wypowiedziach życze i wam rozpustne wyklinające mnie dziewczyny!

Gość odezwały się oburzone
weź ty sobie zandfk4555 - hahaha dobre usmialam sie! :D nie wiem ile masz lat, kobiety podobno po 30 są bardziej dojrzałe seksualnie, twoje oburzenie i zdziwienie i zszokowanie tą sytuacją jest tak wielkie, jakbyś do tej pory żyła odcięta od świata wybacz :P a miej ty tą swoją KLASĘ! :D nawet NASZĄ KLASE! :D:D:D wiesz w czym leży problem? że nie potrafisz zaakceptowac seksualnosci innych. jedni mają takie podejscie drudzy inne, tylko różnica jest taka, że ja nie wymagam od ciebei żebyś lizała sie z dziewczynami, latała z gołymi cyckami oraz bzykała sie w aucie jesli by ci sie zachciało. rob co chcesz, lub nie rób. a ty uważasz swój model seksualny za obowiązujący jeśli tak, to 90% tego świata to dziwki :D na przestrzeni wieków ludzie ktorych znamy z historii władcy, królowe, słyneli z seksualnych dziwactw i jakos nikt nie robił problemu :D

Gość wieśniara zacofana
z pajęczyną przy pipie zawsze znajdzie sposób by dowalić ądniejszym zapewne od niej kolezankom .którym ona zazdrosci dosiwadczenia w seksie wiedz jedno autorko- dziewico :kazdy facet by od ciebie uciekł bo bys sie bala loda zrobic nawet a faceci uwielbiaja lody i dziewczyny które to robia.

Gość ftgyrew
-> jjjjakcciie "świadome swej cielesności..." ...no właśnie chyba NIEświadome, skoro pijane. A w ogóle co ty pod tym "świadome" rozumiesz?

Gość zandfk4555
Rozumiem i nie przeszkadza mi to co robisz z własnym ciałem Przeszkadza mi to ,że potem takie jak Ty na forach płaczą ,że ich faceci zdradzają i nie szanują ..Ale jak facet ma szanować taką kobiete ,która wszystko od razu daje na talerzu i mysli ze to jest kluczem do sukcesu związku! Wbrew pozorom faceci ..ci prawdziwi mądrzy faceci..kochają tajemnice i to ich intryguje Ale jesli ty wolisz facetów którzy zobaczą w Tobie tylko piersi i pupę i imponuje ci jak facet traktuje cie jak" sprzet do pompowania: no to już twój wybór!

Gość ftgyrew
autorko to Ty masz rację, każda zabawa powinna mieć swoje granice. Właśnie dlatego, że ludzie nie znają granic dochodzi potem do różnych dramatów. Jeśli wyglądało to jak opisujesz, to nie była zabawa tylko wyuzdana biba i nic zabawnego w tym nie ma zwłaszcza, że dziewuchy były pijane. Tak wyglądają zabawy ludzi prymitywnych. Nie przejmuj się tym, że się teraz może nie odzywają. Dotarło do nich, że ktoś to "zarejestrował" i jest im pewnie głupio. To nie ty jesteś zacofana, tylko one prostackie. :)

Gość mylisz sie aktorko bardzo
Z MOICH OBSERWACJI WYNIKA ZE FACECI ZDRADZAJA SWE PIEKNE ŻONKI Z KLASĄ Z TYMI KTÓRE TEJ KLASY NIE MAJĄ ALE UMIEJĄ I CHCĄ SIE KOCHAC I ROBIC LODY. WIEC CO CI Z TEJ TWEJ KLASY SKORO I TAK CIE ZDRADZI Z CYCATA ROZWIĄZŁĄ BLONDYNKĄ BO ONA GO POCIĄGA BARDZIEJ NIŻ TY? ZAPAMIETAJ JEDNO : FACECI PATRZĄ TYLKO NA WYGLĄD A NIE NA TO CZY KOBIETA MA KLASE CZY JEJ NIE MA!

Gość polka z wawy
"ZAPAMIETAJ JEDNO : FACECI PATRZĄ TYLKO NA WYGLĄD A NIE NA TO CZY KOBIETA MA KLASE CZY JEJ NIE MA!" podpisuje sie pod tym cytatem rekami i nogami!

mylisz sie aktorko bardzo ojjjj... nawet nie wiesz jak bardzo mylisz się ty... tylko współczuć otoczenia z jakim masz do czyniena ;)

Gość odezwały się oburzone
bmblondyn wie co mówi jak kobieta wie kim jest, to nie da sie wykorzystywac, a jak biedna dziewica pomyśli ze pierwszy facet ją kocha to da tyłka i nie pomyśli :D nie biore pod uwage oczywiscie jakichs skrajnych przypadków tępych panienek, zresztą głupia w życiu-głupia w łóżku

Gość polka z wawy
damn to ty sie dziewico mylisz :)

Gość popieram autorkę
każdy z nas ma swój system wartości,ale takie zachowanie jakie prezentują panie z wieczorku panieńskiego,kiedyś nazywane było patologią.Cieszę się,że ja mam normalne,może bardziej zacofane znajome.Ludzie,a myślicie,że skąd się biorą nagrania z takich imprez w internecie?Wiadomo-dziewczyna pijana,d...sprzedana,a ktoś sobie wszystko nagrał chociażby w telefonie....

Gość polka z wawy
zgoda ze wibratory wkladane w pipe są zle na takim wieczorze ale nie zaprzeczycie ze bawienie sie w ten sposob ze te wibratory sie wklada niby przez spodnie to juz jest mysle normalne.

Gość polka z wawy
nie spotkalam sie z tym ze w necie ktos takie rzeczy nagral wiec nie strasz :)

Gość zandfk4555
NORMALNE dla Ciebie ale NIE dla mnie ! Co to za róznica czy wklada sie je tam czy przez spodnie sie symuluje ?Wg mnie to na równi poniżające i obsceniczne:( Dziekuje za opinie wszystkie nawet te złe. Wychodze na chwilke ale z chęcią poczytam potem dalej ten topik bo robi sie ciekawy !

>> FACECI PATRZĄ TYLKO NA WYGLĄD A NIE NA TO CZY KOBIETA MA KLASE CZY JEJ NIE MA Jest to prawdą, ale tylko w odniesieniu do szmat, które mamy ochote przelecieć i więcej nie zadzwonić 🖐️

Gość o rajuuuuuuffff
hahahha dzizes krajst swietna riposta :)

mnie bardziej zbulwersowalo to, iz badz co badz, jest to niehigieniczne... wszystkie? ten sam wibrator? no wybaczcie drogie panie ale ja na takie cos sie nie pisze... przynajmniej nie tak, zeby sie dzielic :D poza tym zawsze lepiej wibrator( jesli to ma byc juz wszystko takie swiete) niz k*tasa pewnego nieznajomego pana... :P

mnie bardziej zbulwersowalo to, iz badz co badz, jest to niehigieniczne... wszystkie? ten sam wibrator? no wybaczcie drogie panie ale ja na takie cos sie nie pisze... przynajmniej nie tak, zeby sie dzielic :D poza tym zawsze lepiej wibrator( jesli to ma byc juz wszystko takie swiete) niz k*tasa pewnego nieznajomego pana... :P

Gość RopinCHuót de nnnnnno no
..TO BYŁA NA TYM WIECZORZE JAKAS CHOŁOTA ?!

Gość yyyyyo
"świadome swej cielesności" wiedzą co z tą cielesnością robić, a tu chyba nie bardzo wiedzą. Raczej trudno to o świadomość jeśli się jest pijanym. Nowoczesność nie polega na tym, żeby zachowywać się prymitywne zwierzątko.

Gość co to za bzdury
bawie sie wibratorem w lozku z mezem, robie mu lody, analik i rozne inne urozmaicenia jak oboje mamy ochote i nie mam w seksie specjalnych ograniczen poza rzeczami skrajnie obrzydliwymi, jak wydalanie na partnera itp... ale uwazam, ze moja intymnosc w seksie przeznaczona jest dla niego i nie mam ochoty sie z nia obnosic, choc czasem wystawie cyca przy ludziach, zeby dziecko nakarmic, ale jest to najnaturalniejsza rzecz na swiecie. natomiast takie polorgie to mi sie z poganskimi obrzadkami kojarza i dionizjami... dobrze ktos napisal, trzeba korzystac z zycia i puszczac sie z kazdym przed slubem bo pozniej to celibat:O

>> sie z kazdym przed slubem bo pozniej to celibat Jasne 😴 Przed ślubem będziesz się kurrwić, a na drugi dzien, po ślubie, grzeczna żonka? :o Kurrestwo ma się we krwi, wysysacie to z mlekiem matki :o