Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaaaaaaaaaaa

cycki !? /

Polecane posty

Gość małaaaaaaaaaaaaa

Gość małaaaaaaaaaaaaa
mam 18 lat i brzydki biust, jesli w ogole mozna TO nazwac biustem. moje cycki sa strasznie obwisle, mam takie od kiedy pamietam. jest to chyba CECHA dziedziczna, bo moja mama ma takie same, tyle ze wieksze... nie wiem, jak sie rozbiore przed mezczyzna... stad moje pytanie, myslicie, ze jak schudne, to cos sie z nimi stanie? rozmiar mojego biustu to C-D, sa dosc spore. nie wiem, nie wiem, co mam zrobic, a operacja zadna nie wchodzi w gre... pomozcie ;(

Gość dziewczynazpomaranczami
Najlepiej to zaakceptować i dbać o nie jak o najpiękniejsze na świecie.

małaaaaaaaaaaaaa schudnięcie nic ci nie da poszukaj sobie na necie zestawów ćwiczeń pomagających modelować biust

TYLKO akceptacja Twoja i partnera da ci satysfakcje . ja mialam podobny problem , od zawsze sie wstydzilam piersi , pozniej schudlam i wiadomo jakis byl efekt , teraz wrocilam do normalnej wagi piersi są pełniejsze i jestem zadowolona , moj partner tez i wiem ze go bardzo podniecaja.

Gość olala28
Radzę kupić dobry stanik! Idealnie dobrany stanik potrafi zdziałać cuda...

Gość Paula xd
najlepej troszkę z dołu wypchany mojej siostrze to pomogło i teraz jej biust wygląda niźle :)

Chyba najlepsze sposoby to zabiegi kosmetyczne,prosznice raz zimną wodą raz ciepłą ,ćwiczenia i kremy .No i dobrze dobrany stanik .Ja teraz karmię piersią i już wiem ,że moje niegdyś piękne piersi będą jak zwisy z rozstępami na szczęście już nie widocznymi:(

Gość kwa 12 kwa
kwa kwa kaczuch radzi: plink kawowy i masło shea. smaruj cyce i wrócoł ci do góry no ale cóż na grawitację nie poradzisz .................