scalii 0 Napisano Styczeń 24, 2009 Jestem ciekawa czemu nie chcecie w danym momencie być mamami> Ja na razie nie uprawiam seksu bo sie boję zajść bo szkołę kończę i jestem bez pracy chodzę z chłopakiem rok młoda jest itp i wiem że nic nie daje 100% zabezpieczenia (przypadki nawet przy tabletkach nie chcę być nim na razie) kiedyś chcę być ale chce żeby ona była planowana i wyczekiwana za jakieś 4 lata tak a nie teraz nieeee. A jak u was to jest???... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja/// Napisano Styczeń 24, 2009 za 1,5 roku biore ślub i jak narazie tez prawie zrezygnowalismy z sexu bo nie chcemy wpadki, po slubie to co innego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kciukiem 8 Napisano Styczeń 24, 2009 bo jestem zdecydowanie za mloda i chce jeszcze poszalec. poza tym nie majac pracy i zachodzac w ciaze popelnilabym mega glupote.:) najpierw praca i wyksztalcene potem pieluchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach