Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synusoidal

lepsza rozwódka czy panna z dzieckiem

Polecane posty

Gość synusoidal

no właśnie, są dwoe kobiety atrakcyjne, jedna 29 lat po rozwodzie z winy męża a druga 27 lat samotnie wychowuje córkę 5 letnią, mężczyzna nie ożenił się z nią... obie po przejsciach ale która lepsza na żone?

Gość mirakle
myslę,że jednak rozwódka bez dziecka

Gość rozwódka......................
zaczniesz z czystym kontem bez balastu w postaci dziecka innego faceta

Gość ja pieprzeeeeee
lepsza jest madrzejsza, w kazdym razie od imbecyla, ktory zadaje takie pytania:o

Gość trudny wybór
i tak żle i tak żle ale ta bez dziecka to bedzie miała wiecej czasu dla ciebie, wiecej możliwosci, ta ktora nie ma dziecka bedzie je chcieć miec np z tobą a ta ktora ma juz dziecko moze nie chcieć wiecej i co?

Gość załamkkkaaa
ludzie co wy gadacie. jak w takich kategoriach można wogóle rozpatrywać sprawe. To wszystko zależy od tego jakie one są , a nie czy rozwódka czy panna z dzieckiem ......

Gość rozwódka123
rozwódka

Gość zdecydowanie rozwódka

Gość banka wstanka
mam nadzieje, ze dla dobra obydwu pan nie wybierzesz zadnej :O

Bezedury "Zdecydowanie lepsza rozwódka niż panna z dzieckiem. Mi zdecydowanie przeszkadzałoby cudze dziecko - ale to tylko moje zdanie." a rozwódka z dizeckiem?

Może sam sobie wpierw odpowiedz, \"Do czego najlepsza?\". Bo do sexu to zdecydowanie rozwódka, do życia to raczej stawiałbym na młodą mamę. Ja miałem już okazję przekonać się jak funkcjonuje rozwódka - byłem klinem, nikim więcej. Funkcjonowaliśmy po partnersku ale ona często wracała do przeszłości, miała ciągle watpliwości i wyrzuty sumienia.....i skończyło się podziękowaniem przez sms-a za wspólną znajomość, bo nie wie czego chce od życia, a ja byłęm tylko przygodą która pojawiła się gdy bardzo brakowało jej kogoś. Wg mnie rozwódka ma dylemat, czego chce od życia, czy żyć pełnią życia nie wchodząc w zobowiązujące związki [czyt. nie zakładać sobie samej kagańca] czy może jednak nie szukać przygód ale \"perspektywicznego\" partnera. Poza tym nie potrafi oderwać się od przeszłości. W przypadku matki z dzieckiem przynajmniej wiesz na czym stoisz - dla niej dziecko jest najważniejsze, będzie ostrożniejsza w wyborze faceta. Trudniej ale efekt bardziej trwały (tu akurat tylko snuję domysły, bo sam w podobnej sytuacji sie nie znalazłem). Sam sobie odpowiedz, czego oczekujesz.

Gość tutaj nie ma facetów
MiśRuchatekCoKlapnięteŁóżkoMa-->jestem w szoku,ale ...to prawda o rozwódkach,może nie o wszystkich.,....ale :)

Gość różnica jest taka
że rozwódka szuka partnera życiowego, faceta z którym bedzie a panna z dzieckiem kogoś kto zapewni jej utrzymanie i bedzie ojcem dla dziecka przede wszystkim, swoje uczucia stawia na drugim miejscu wybralbym rozwódke dla panny z dzieckiem nie chcialbym być kolem ratunkowym

do autora. jeśli jesteś wierzący (a pewnie tak) to Twoje pytanie jest bezsadne i powinienes znac odpowiedź.

no dobra ale rozwódka tez ma dziecko i panna tez ma dziecko.

Gość rozwódka nie ma dziecka

jesli jestescie katolikami to nad czym sie zastanawiacie.. z panna z dzieckiem mozna życ bez grzuchu, a z rozwodka w grzechu.

Gość a jak rozwodka miala
tylko ślub cywilny ?? dzieci nie ma

cream - :o -------- a no chyba ze cywilny..:P to sie wyspowiada rozgrzeszenie dostanie i już. swoja dlroga to straszna to obłuda kościoła ... nie?

Gość ale czy
rozwódka też ma dziecko?

w kwesti autora nie ma, ale ja sie pytam czy rozwodka z dzieckiem a panna z dzieckiem co lepsze:P ;)