Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synusoidal

lepsza rozwódka czy panna z dzieckiem

Polecane posty

Gość oj ludzie ludzie
hmmm ciekawe.... a jak ta rozwodka z dzieckiem bylaby super laska, z sexownym cialem, sliczna buzia, inteligentna, niezalezna?? :) nie generalizujcie bo nie wiecie co Was jeszcze w zyciu spotka :) jak dotad kazdy tak chcial zastapic mojemu dziecku tatusia, jakos nikomu to nie przeszkadzalo :) Mam jednak na tyle oleju w glowie, ze nie wchodzilam w romanse, a moje dziecko ma jednego ojca ktory mimo tego, ze jest skonczonym draniem kocha je nad zycie. Nigdy nie pozwolilabym dziecku mowic do mojego nowego mezczyzno tato albo zeby on utrzymywal moje dziecko i mnie...mam swoja godnosc. Takie kobiety wbrew pozorom szukaja milosci, zrozumienia i tego czego brakowalo im w poprzednim zwiazku

Gość oj ludzie ludzie
Nigdy nie sadzilam, ze przyjdzie mi dyskutowac z Jarusiem no ale :) :) :) Nie mowie, ze to marzenie kazdego faceta ale dlaczego taka kobieta z dzieckiem ma zostac odrazu skreslona tylko dlatego, ze trafila kiedys na nieodpowiedzialnego dupka? Tak jak napisalam wyzej....nikt z nas nie wie co go w zyciu czeka.

Gość oj ludzie ludzie
no tak Jaruś Ty i te Twoje prostolinijne myslenie :) Powodzenia :) 🖐️👄

Gość osoba_trzecia
a może dwa w jednym - rozwódka z dzieckiem i po dylemacie :P

Gość DRITA
jasne ona trafila na nieodpowiedzialnego dupka? a sama mzoe byla odpowiedzialna idac do lozka i nie zabezieczajac sie ZDECYDOWANIE ROZWODKA PANNA Z DZIECKIEM to WAMPIR EKONOMICZNY

Każda z nich powinna cię chłoptasiu olać boś niedorozwój i tyle :O

Gość jkl
Buahahaha dalej ruchajcie się z draniami i cwaniakami ,w dupie mam takie baby co się puszczają z takimi typami albo z nimi chajtają,jak widzisz że jest rozrywkowy i egoistyczny i ze zawsze on jest n a1 miejsccu nie planuj ze sei zmieni.Widzialy galy co braly a teraz frajera do placenia na bekarta