Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieciooki do domu

17 latki i seks

Polecane posty

Gość do- a co studjujesz
Pamiętam, gdy w zeszłym roku 27-latek, chciał czegoś, bardzo wyraźnie, ale to jeszcze mocniej utwierdziło mnie w przekonaniu, że nie wiek mówi o dojrzałości Zachowywał się dziecinnie, nie mówiąc już o jego rozdygotanym głosie i trzęsących się dłoniach gdy tylko mówił do mnie. Było to w pewnym sensie odpychające.

Gość dziś jestem niewredna
moim zdaniem jak koleś w wieku 25-27 lat zarywa do 17 to musi być zdesperowany

no tak tak:) a czemu myslalas , ze starsza? madrze mowie// wiem, wiem:P niekoniecznie zdesperowany, ale moze zakochany??

raczej zdesperowany, bo wie że nie moze na nic liczyć przy kobiecie w swoim wieku która już trochę nabrała doświadczenia i jest wymagającą partnerką

Gość martrixx
owszem moze być zakochany w 17 latce ;) sam tak miałem a mam lat.. 30 ;) i jestem po rozwodzie... urzekła mnie swoją niebywałą inteligencją i naprawde było z nią o czym pogadać czułem sie jak z rowiesniczką no a do tego jest baaardzo atrakcyjna i wcale nie żaden blond pokemon ;)

tego nie mozesz wiedziec. nie jestes takim facetem. poza tym nie kazdy majacy mlodsza dziewczyne to desperat albo dziwak

nie kazdy ale już 30 lat na karku, taka młoda dziewczyna i rozwód, stara wredna żona -> mówi samo za siebie :] co nie znaczy ze dziewczyna mogła być inteligentna, ładna itd

:]]

Gość martrixx
chodzi o to że miałem troche parnterek w swoim wieku (rozwod byl 5 lat temu poo pierwszym roku malzenstwa) i ona w niczym nie byla od nich gorsza

bo nei kazda nastolatka to pokemon i pustoglowie, a nie kzdy 30kilkulatk to pedofil. takie zwiazki sa najnormalnijsze jak kazdy inny. jestem zywym przykladem.

a czym jej zaimponowałes?

Gość nononononono
18 lat to już prawnie dorosła osoba :O I już po okresie dojrzewania więc cycki są. Ale fakt niewiele jest 17 i 18 latek, które nadają się do stałego związku, wiadomo, są jeszczen aiwne itp.

Gość martrixx
a czy trzeba czyms imponowac? :O moze tym ze nie zachowuje sie jak 17 letni penis ktory tylko przeleci wszystko co sie rusza na pierwszej lepszej dyskotece?

kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pll bo nei kazda nastolatka to pokemon i pustoglowie, a nie kzdy 30kilkulatk to pedofil. takie zwiazki sa najnormalnijsze jak kazdy inny. jestem zywym przykladem. nikt nie twierdzi że 30 latek musi być pedofilem 0.o twierdzę jednak ze do takich związków popycha desperacja i nie umiejętność znalezienia partnera na swoim poziomie

na kafe 99% ludzi mi wciskalo, ze moj jest pedofiem, wiec cos jednak w tym jest. i o zadnej despereacji mowy nie ma, na pewno taki przypadki sa, ae rzadko. moj mial 17 lat jedna kobiete (rowiesniczke) od 4 lat jest juz moj jednak:)

Gość pfff stare raszple
na swoim poziomie? jestescie nieraz glupsze od dwudzioestek :O a do tego stare i nieatrakcyjne

pfff stare raszple na swoim poziomie? jestescie nieraz glupsze od dwudzioestek a do tego stare i nieatrakcyjne a do kogo ty to mówisz? hehe

Gość pfff stare raszple
do starych pudernic ktore twierdza ze 33 latek powinien sie zwiazac z 33 latka

kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl ale tu nie ma zadnej starej właśnie, zgadzam sie ;)

Gość jest np.
te co piszqa ze powiini byc rowiesniki

Jeśli Młocie uważasz że to dzieci to po co się takimi interesujesz. Pewnie wymagania masz ale sam to nawet do dziury kutasem nie wcelujesz. Walnij się w łeb 3 razy i sprawdź czy masz mózg bo ja uważam ze chyba sam gruz tam został. Pozdrawiam banan kopara

jest np. te co piszqa ze powiini byc rowiesniki no wyobraź sobie ze ja tak właśnie twierdzę tobie się już pewnie wydaje ze jestem stara i ... jak to było? pudernica? hahahaha a 33 latek mógłby mieć spokojnie rówieśniczkę albo 30, 28-letnią kobietę a nie nastolatkę

Gość tutsiwit
JAK TU JAKIS BABLUN MOZE PISAC O POZIOMIE W WIEKU 30 LAT? PRZECZTAJCIE SOBIE TOPIKI , POSTY W NICH ZAWARTE ! TO PISZA PANIE PO 30TCE! DZIWIA SIE POZNIEJ ZE FACET NIE ODROZNIA 30 LATKI OD 18STKI

moglby miec, ale nie musi. a ty niewredna ile masz lat ,ze tak sie tego trzymasz?

to nie 30tki pisza jak nastolatki, tylko nastolatki sa tu bardzo rozgarniete, dlatego nie widac rozniicy.;)