Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieciooki do domu

17 latki i seks

Polecane posty

Gość eerrererere
kazdy zdrowy facet bzyknał by nawet pietnache

Gość grrrrr
ja tam się zgadzam taka 17 czy 18 to dla takiego faceta trzydziestoparoletniego to pewnie i fajna ale co ona w takim starym, zużytym facecie widzi (zwłaszcza jak on jeszcze jest po rozwodzie i z dzieckiem/dziećmi) to pojęcia nie mam. Cóż chyba faktycznie młode toto jeszcze i naiwne. A tak długofalowo to w sumie też dla dużo młodszej laski taki facet to kiepski biznes. Bo albo będzie kiedyś robić z jego pielęgniarkę jak przeżyją szczęśliwie do jego jego starości albo to że jest tyle młodsza wcale nie chroni ją przed tym że może kiedyś zostać wymieniona na młodszy model jeżeli ów pan ma takowe upodobania.

Gość Człowiek nie pies
czy wy ludzie jestescie popierd....eni zahowujecie się jak pieski kture nie mają rozumu czy morze jesteście ludzmi ja jestem facetem młodym ale za żadne skarby nie zrobił bym tego bo jestem człowiekiem a nie psem jeśli tylko o tym mażycie to znajcie se inne zainteresowanie zahowujecie się jak zwierzęta !!!!

no czego chcą? ;] tego co od równie dobrze babce po 20...16,17,18...wchodzą pomału w dorosłe życie tym samym stają się kobietami ; ) a co do braku cycków i dup to bym się kłóciła ;)

Człowiek nie pies Niby tak, ale od zwierząt odróżnia nas tylko przerośnięty mózg (może nie wszystkich) A zadaniem samca jest pokryć zdrową młodą samicę. Zadaniem samicy jest dać się pokryć odpowiedniemu samcowi. Proste.

Gość Nieidealna Ja
Kobieta ma jakąś chora paranoje. Zazdrościsz faceta starszym które lubią młodsze towary które mają co pokazać ? A może Twój facet zostawił Cię dla jakiejś nastki , że tak Cię irytuje związek z dość sporą różnica wieku?