Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze bele

Jakie witaminy najlepsze dla ciężarnej??

Polecane posty

Gość warrrrrrrrrrrrrrriatka jedna
wesna vel dorcia idź się przewietrz albo spadaj szorować swoje marmury, bo dzisiaj sobota albo idź mężowi kolację zrób, bo długo z taką zmierzłą babą jak ty nie wytrzyma i co ty wtedy zrobisz bidulko, bez tych 15.000 miesięcznie???

dla mnie to śmieszne... po co się wtrącacie skoro temat was nie dotyczy. jak ktoś prosi o radę a wy nie macie nic mądrego do powiedzenia (oprócz swej nieuzasadnionej krytyki) to oszczędźcie swój czas i nasze nerwy... dziś są inne czaasy niż 20lat temu. moja mam nie brała witamin i urodziła zdrowe dzieci ale teraz kobiety są słabsze i każdy normalny ginekolog radzi stosować preparaty witamnowe dla ciężarnych przez całą ciążę i okres karmienia... nie wiem czy słyszałyście o tym, że w momencie planowania ginekolodzy radzą zażywać chociażby kwas foliowy... nie róbcie się alfami i omegami i uszanujcie innych :-) skoro temat was nie interesuje, nikt was o opinię nie prosi... to na tyle... bo mi się fasolka jeszcze zestresuje :-) pozdrawiam mamuśki :-)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin