Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaradnanaanana

Dość narzekania!!!!

Polecane posty

Gość zaradnanaanana

kobiety przestańcie wreszcie narzekać...jak słyszę kobietę po 20 stce która nie pracuję a zajmuję się domem i mówi jak to jej ciężko to mnie cholera jasna strzela...przecież to nie jest aż taka udręka...ja mam 17 lat mieszkam z ojcem i bratem piore gotuję sprzątam uczę się w liceum i dodatkowo mam zajęcia pozalekcyjne(angielski,niemiecki,basen,taniec brzucha i jeszcze wiele innych ) i co??!! i daje radę jeszcze znajduję czas na fryzjera kosmetyczke i solarium...mogła bym skorzystać z wygody stać nas na osobę która by sprzątała i gotowała ale po co skoro mi to nie sprawia trudności...i mam jeszcze czas na to by gdzieś wieczorem wyjść...jak widać trzeba chcieć.

Gość hehehehe he he hehe
no chyba w snach tak świetnie sobie radzisz, co? ;)

Gość mam nadzieje ze tego
zapału starczy ci na cale zycie, w tym wieku też byłam taka mądra i cwana.:classic_cool:

Gość zaradnanaanana
ja to już robię od dwóch lat...kiedy mama nas zostawiła to sięszybko musiałam otrząsnąć i dawać rade

Gość jak to was matka zostawila
??? jak mozna zostawic dzieci ?

Gość hehehehe he he hehe
A co? Masz matkę kurwę? Hahahahahahhahahahhah

Gość Pracuś3
Gratuluje!!! Troche się oszczędzaj bo ci sił zabraknie.

Gość ano można
a co takie zdziwienie? tak jak ojcowie zostawiają tak i zdarza sie zostawic matkom(zdecydowanie rzadziej) wiec sie tak nie emocjonuj.😴

Gość zaradnanaanana
poprostu nas zostawiła stwierdziła że jest zbyt piękna i za fajna na to by zajmować sięswoimi dziećmi zostawiła mnie i moich dwóch braci z czego jeden niedawno miał wesele. Narazie mi to sprawia przyjemnośćlubię być w ruchu i coś robić

Gość no to póxno to stwierdzila
skoro praktycznie jestescie juz dorosli.:p

Gość hehehehe he he hehe
A co dzisiaj nie masz żadnych zajęć fitness, jogi, jazdy konnej, feng shui, seksu na deskorolce ani srania przez płot z odległości 3m?

Gość zaradnanaanana
no prawie byliśmy dorośli tylko że moi bracia nwet nie umieli wstawić talerzyka po sobie do zlewu bo byli nauczeni wygody... więc łatwo nie było...jako matka nie umiała sobie poradzić ważniejsza była dla niej rozrywka i ciuchy..ale matkę się ma tylko jedną

Gość zaradnanaanana
niedawno wróciłam z basenu i skończyłam smażyć piersi z kurczaka i robić żurek,zrobiłam pranie i posprzątałam więc narazie mam wolne

Gość no a któż nauczył
twoich braci wygody? zapewne matka a teraz ty to robisz - wyreczasz ich we wszystkim. oni tez maja rece i mogliby cos zrobic w domu.:o

Gość no a któż nauczył
zrobili z ciebie służaca, kucharkę, sprzataczkę w jednym.:o

Gość zaradnanaanana
ja ich nie wyręczam ponieważ naczyłam ich dyscypliny jeśli sami nie umieli...nauczyli się paru rzeczy potrafią nawet zostawić kuchnie w takim sanie w jakim była poprzednio czyli posprzątaną...ja za służącą nie robię poprostu nie widzę problemu czemu nie miała bym sięzajmować własnym domem

Gość podziwiam Cie kochana
na pewno nie jest ci latwo ale podziwiam, ze tak swietnie dajesz sobie rade. Taki kop od zycia wiele uczy...pozdrawiam Cie serdecznie :)

Gość ja pieprzeeeeee
po co sie tak tym chwalisz?

Gość zaradnanaanana
ja się nie chwalę tylko chciałam wspomnieć iż jestem młoda i nie mam takich problemów co niektóre 25 lati z zajęciem się domem i nie szukam wymówek że jeśli sprzątałam cały dom( a jest co sprzątać 500 m2 ) to jestem zmęczona i nic nie zrobię więcej ani przy sobie ani nigdzie indziej