Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idę w sobotę na wieczór

Czy taki prezent nadaje się na wieczór panieński???

Polecane posty

Gość Inusieńka
A ja chętnie bym przyjęła :) Niedługo mam wieczór panieński i mam nadzieję, że nie dostanę jakichś sztucznych penisów ani tympodobnych okropieństw ;(

Gość eM.
Czaderski :) Wspaniały prezent na wieczór panienski, w szczegolnosci fakt, ze jest oryginalny (bo bielizna oklepana :P)

Gość KORAAAAA
SUPER PREZENT SAMA BYM TAKI CHETNIE DOSTALA!!! DESKA SIE PRZYKA KAZDEJ KOBIECIE JESLI NIE MA A TA JEST NAPRAWDE FAJNA I MILUTKA :))) SUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ula nie Brzydula
super :D

Gość bardzo pomyslowy

Gość hehehehhehe
:D:D:D

Gość Historyczka niehisteryczna
bardzo fajny, ja taki zamówię sobie u kumpel ;-D

Jeżeli jesteś pewna ze koleżanka ma deskę i jej używa :) Mi pokrowiec się podoba, a mimo to pewnie oddałabym komuś bo jeszcze z domu wyniosłam przyzwyczajenie do prasowania na stole, (czasem nawet na podłodze) na rozłożonej surowej bawełnie- dużo wygodniejsze. Tak że prezent fajny ale lepiej się upewnić czy będzie używany.

mysmy sie z dziewczynami zlozyly i kolezance na panienski kupilysmy ni pierdoly tylko wykupilysmy karnet na 3 zabiegi w tym masaz w SPA we wroclawiu.

Gość edzia kredzia
Bardzo fajny :-)

Gość Ellenkaaa
Mnie też się podoba i mam nadzieję, że taki dostanę ;-)

Pytanie w temacie wieczorów panieńskich dla krakowianek: czy któraś z Was miała wieczór w jakiejś fajnej knajpie i może coś polecic?? Z góry dziękuję ;)

Gość Gettinga
ewentualnie sa jeszcze fartuszki kuchenne z podobnymi "nadrukami". Ja już mam taki prezent dla mojego ukochanego na kawalerski (z super dziewczyną ;)). Jego Przyjaciel prosił mnie o cos smiesznego - więc wpadłam na to.

Gość panna niemłoda
prezenty z motywem erotycznym jak najbardziej sie nadają, pod warunkiem że są śmieszne lub ładne, a nie ordynarne. Pokrowiec, fartuszek czy posciel jest ok:)

Krakówianka- mi znajome dziewczyny zorganizowały niewielki wieczór panieński w Pozytywce. W ogóle nie byłam jakoś specjalnie pozytywnie nastawiona do takiej imprezy, ale musiałam gdzieś się wyrwać bo narzeczony startował w domu. Jak usłyszałam nazwę lokalu (mogły tam rezerwację po znajomości mieć) to się skończyły wątpliwości. Nie wiem jak jest na dole, ale na górze jest strasznie miło, przytulnie,fajna muzyka i ciekawe fotografie, co jakiś czas zmieniane. Knajpka jak najbardziej dla dziewczyn :) A co poniektórzy mówią że gejowska- no cóż, zdarza się i tak. Chodziłam tam często pisać jak miałam jakąś większą pracę jeszcze w liceum i chyba jedna z nielicznych gdzie nawet sama czułam się bardzo dobrze :) Plus za miłą obsługę, pyszną czekoladę i ciekawe drinki (są też np. piwa smakowe). Przepraszam że nie na temat.

Gość do Historynki
fajnie, że się udało, a byłaś zadowolona z prezentów?

Gość nianiania
super:D

Gość bryat 102
ja byłam niedawno na panienskim.kupiłam swiece zapachowe i takie tam podobne na klimat.od innych dziewczyn dostała kajdanki pluszowe i komplety bielizny. Wszystko był potrzebne i bardzo sie ucieszyła.

Gość jak ja nie lubie
dostawać świec i tym podobnych pierdół, potem to się kurzy i miejsce zabiera

Gość LALLALALLALAA