Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaa17

mam 17 i jestem w ciazy

Polecane posty

zbierz sie powiedz rodzicom jak masz z nimi dobry kontakt to powinno byc dobrze gorzej gdy wasze kontakty nie sa najlepsze nie czekaj na to az sami zauwaza ciaze

Gość pro-wo-ka-cja

Musisz szybko dorosnąć... Nawet kiedy sytuacja rysuje się bez wyjścia i tak zawsze wyjście się znajduje i jest dobrze :) Pierwsza dojrzała decyzja, że podejmujesz się mieć to dziecko, reszty nauczy Cie życie. Za kilka lat zapomnisz, że miałaś rozterki i dziecko stanie się Twoją największa miłością :)

Gość pro-wo-ka-cja
wiec twoj chlopak nie chce dziecka. w ktorym jestes tygodniu? napisz cos wiecej

gumki i tabletki ....i zaszłaś? co śkręcisz, pewnie final był na brzuszek a zabezpieczeń zero..... zacznij od mamy pogadaj z nią, może na początku sie wkurzy ale cie nie zostawi powodzenia

Gość pro-wo-ka-cja
wlasnie, a skad wiesz o ciazy i o tym ze jestes w 4 tyg?

Gość pro-wo-ka-cja
dobrze, wiec powiedz nam wszytsko po kolei bo takie lakoniczne odpowiedzi duzo nam nie mowia.

poszlam do niego, zasiedzialam sie do 23 nie mialam juz pocagu do domu stwierdzilismy ze zostane na noc bo nie mial mnie kto odwiezc, on wyciagnal butelke wina zaczelismy sie calowac, ja kompeltnie stracilam glowe myslalam juz tylko o nim niestety robilismy to 1,5 godz moze dlatego wpadlismy

I kolejna młoda matka która "bierze się" za dorosłe życie nie mając o nim zbyt wiele pojęcia ps. polecam film Juno odnośnie tego tematu. Film opowiada historie "wpadki" a oglądając o zwróćcie uwagę na relacje między młodą matką ajej przyszłym dzieckiem

Gość pro-wo-ka-cja
a wasza sytuacja rodzinna i materialna, kontakt z waszymi rodzicami, znacsz jego rodzicow dobrze lubia cie, twoi lubia twojego chlopaka?

Gość pro-wo-ka-cja
co zrobisz?

Gość aaaabbbcccdplk
gratulacje hehhe, tatus sie napewno ucieszy, przyszle babcie id ziadkowie pewnie tez :p

Gość aaaabbbcccdplk
dlatego nie otwiera sie nog przed 18 rokiem zycia :p

Gość asia88-84
DO tratfa jestes jakas glupiutka piszac ze dopiro jak sie ma 25 lat to czas na dzeiecko.ja urodzilam majac 19 i wiem ze jestem lepsza matka niz dziewczyny co maja po 25 czy wiecej!!!! nadal sa dyskoteki,praca,studium widac nie znasz zycia i mlodych mam!

Gość canonaona
Ja urodziłam mając 17lat, obecnie mam 18 i 7miesięcznego synka. Nawet przez chwilę nie pomyślałam o aborcji mimo, że ojciec dziecka napierał. Pogoniłam go 3 miesiące temu, bo wolę być samotną szczęśliwą matką, niż poniżaną, zdradzaną . Bo mimo jego wielkiej milości do mnie, imprezował \'bo się odstresować musi\' a ja leżałam w szpitalu z zagrożoną ciążą. Swoje wypłakałam. Na dzień dzisiejszy synek wynagradza wszystko swoim cudownym uśmiechem i żyjemy radośnie :) Autorce topiku życze więcej szczescia co do partnera niz miałam ja. I przede wszystkim zdrowego pięknego potomka