Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutka720

grozi mi ze podpali mi dom/

Polecane posty

Gość jutka720

jakis czas temu poznalam pewnego chlopaka ale sprawy niestety sie troche skomplikowaly. zaczal mnie wyzywac z ato co zrobilam (poprostu go oklamalam mowiac ze moja kolezanka powiedziala pewna rzecz a to nie byla prawda). pozniej dal mi spokuj a teraz pisze mi sms-y z grozbami ze podpali mi dom

Gość jutka720
co mam z tm zrobic?? brac te grozby na powaznie?? komus o tym powiedziec??

Gość andulcia
idź na policje! To są po prostu groźby karalne (art 190 kk)

tez kiedys poznalam chlopaka....zakochal sie we mnie......gdy mu napisalam ze mam chlopaka....zaczal nam grozic.....Po prostu przestaalam zz nim pisac....Jakby sie nadal to ciaglo....zglosilabym sprawe na policje....

Gość jutka720
teraz tez do mnie pisze powiedzialam mu ze pojde z tym na policje a on ze gowno mu moga zrobic

Gość andulcia
dostanie zawiasy i kuratora to inaczej będzie mówił! Degeneruch pieprzony!

Gość jutka720
zaczynam sie go coraz bardziej bac... dodam ze nie moge chodzic po miescie bez obstawy bo grozi mi ze mnie pobije albo cos...

Gość amandda
nic ci nie zrobi chce żebys sie bała tez miałam takiego "wielbiciela" nic nie obiecywałam, śledził mnie, robil zdjecia a jak zobaczyl że mam narzeczonego to w nocy dzwonil na stacjonarny gdzie rodzice nie mogli spac, grozil podpaleniem, zabiciem siostry ,rodziny, desperat daj se spokój

Gość jutka720
na poczatku to olewalam ale to juz za dlugo trwa... i tez znalazlam na nk swoje zdjecia nie wiadomo skad...

Gość mala..........
zachowaj wszystkie wiadomosci a jak bedzie dzwonil to go nagraj zebys miala niepodwazalne dowody

Gość a o czym
konkretnie sklamalas???

groźba jest karalna, jeśli wzbudza uzasadnioną obawę jej spełnienia. poza tym zanim będzie sąd, kurator, zawiasy itd, to jeszcze trzeba udowodnić winę!

Gość czy
to byl twoj kolega czy chlopak?

Gość jutka720
nie wiem co mam robic... mam 16 lat wiec sama na policje nie pojde a rodzicom nie wiem czy mowic

Gość amandda
nie wiem może jak to długo trwa to można idź po porade do dzielnicowego pogadać nie zaszkodzi powinien zrozumieć pisałam o swoim wielbicielu - kiedyś mnie zaprosił na kawe i mi było go szkoda i sie zgodziłam ale tam w mieszkaniu on dziwnie sie zachowywał, siedział przy ławie, trząsł się ,nie wiem czy sie podniecił czy zestresował, koszmar normalnie, wyszłam szybko poźniej dręczył mnie strasznie nawet wytropił moje nowe miejsce zamieszkania

Gość jutka720
chcial ze mna chodzic i chyba troche nadzieji mu narobilam ale nie chcialam i nie chcialam z nim chodzic... mialam chlopaka i nie mialam zamiaru z nim zrywac

Gość jutka720
a konketnie to powiedzialam mu ze moja kolezanka chce z nim chodzic i to mialo byc tak na zarty a o wzial to na powaznie i jak sie dowiedzial ze to nie prawda to wtedy sie wszystko zaczelo...

Gość tez takiego znalam
bylam z nim miesiac ale zorienyowalam sie ze cos z nim nie tak... meczyl mnie przez 2 lata. sledzil wydzwanial po nocach, grozil mnie i moim znajimym, chcial tluc kazdego faceta ktory sie kolo mnie krecil. kiedys uczylam sie dlugo i wyszlam na balkon na papierosa zeby matula sie nie stresowala ze fajki jaram a on siedzial na lawce ...o 3 nad ranem ZIMA

Gość jutka720
przed chwila mi napisal "idz idz na policje ja i tak zrobie swoje a jak nie ja to chlopaki to zrobia

Gość tez takiego znalam
chce cie przestraszyc. nikt jego spraw nie bedzie zalatwial i za niego do puchy szedl. idz na policje

Gość tez takiego znalam
ile on ma lat. rzeczywiscie jest taki niebezpieczny. jesli tak to po co sie z takim zadawalas? i czemu tak dziecinnie go oklamalas. fakt zachowuje sie jak czubek ale ty jak bachor

Gość jutka720
ale sama nie pojde...

Gość tez takiego znalam
w wieku 16 lat to przy ksiazkach powinnas siedziec a nie facetami sie zajmowac

Gość jutka720
poprostu zaartowalam nie moja wina ze on wzial to na powaznie. nie chcialam go oklamac. ma 17 lat

Gość tez takiego znalam
nawazylas sobie dziewczyno piwa. jak rodzicom powiesz to bedziesz miala przesrane i o randkach zapomnisz ale nie masz wyjscia

Gość tez takiego znalam
czy on naprawde jest taki bojowy. znasz go na tyle lub jego znajomych? jak zacznie wydzwaniac z pogrozkami po nocach to rodzice i tak sie dowiedza a lepiej chyba zebys sama ich uprzedzila

Gość jutka720
moi rdzice dobrze wiedza ze mam chlopaka i nie przeszkadza im to. a on... jego sie nie zalicza do tego typu spraw

Gość tez takiego znalam
ale zacznie im przeszkadzac jakis psychol wydzwaniajacy po nocach. a jesli ma niezarejestrowany telefon na karte to policja ci wiele nie pomoze niestety