Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokos87

Politechnika

Polecane posty

Gość kokos87

Studiuje ktoś tu na polibudzie?? jestem na 3roku budownictwa, sesja się zbliża a ja już nie wiem co robic... Zapierdziel straszny a ja już wiem ze na czas się nie powyrabiam z większością przedmiotów... To może fakt moja wina, ale to co sie ogólnie dzieje to na normalnej uczelni jest podobno nie do pomyślenia. Koleżanka w tym roku wybrała się do nas na drugi kierunek i szybko zrezygnowala bo stwierdziła ze to nie jest normalne ze za ladne oczy można zaliczyc a czasem mając odpowiednia wiedzę i umiejętnosci oblac, często egzaminy wogole nie są sprawdzane a potem tlumaczą że nie sa do wgladu?! Niektorzy ludzie naprawde za nic zaliczają, a inni się męczą i nic;/ Nie wiem po co to pisze, moze jakieś slowa wsparcia przynajmniej:] Bo narazie to nie wiem za co się wogole zabrac...

ja też studiuję na 3 roku na UE i robię też drugi kierunek na polibudzie. i prawda o polibudzie jest właśnie taka, że za ładne oczy można zaliczyć, a przy tym jak się ma gadane to już w ogóle - pomimo że mam 2 kierunki sesję na polibudzie już mam zaliczoną.

Gość sasAas
tequila - a co studiujesz na polibudzie? i na jakiej bo chetnie bym sie dowiedziała na której to za piękne oczy sie zalicza... autorko - nie dawaj sie , tez skończyłam wil - przynajmniej teraz nie narzekam dasz rade!

Gość sasAas
U MNIE BYLO TAK, ZE niezbedne dane do skończenia projektu napływały dopiero przed sesją i rzeczywiście bywało ciężko nie powiem Ci autorko, ze bedzie łatwiej potem bo u mnie sesja na 9 sem. była tragedią...ale jak doszlaś juz do 3 roku to najprawdopodobniej skończysz ;)

Gość kokos87
U mnie jeszcze za ładne włosy, najlepiej blond loki:p Ja niestety tylko brunetka... Niby w końcu każdy zda, ale w tym sem nie można brać warunków u nas, a jak coś nie pójdzie albo ktoś zechce kogoś udupić to jest problem bo jesteśmy ostatnim rocznikiem jednolitych studiów bo się program zmienia... Dzięki:)