Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisiczka piękna

Mój facet powiedział mi, że

Polecane posty

Gość lisiczka piękna

Mój facet powiedział mi, że mógłby mieć ze mną dziecko a nawet jeszcze nie powiedział, że mnie kocha.. Trochę to dziwne...? Jesteśmy razem 4 miesiące.

Gość ja też uważam
pewnie cię kocha tylko nie potrafi tego powiedzieć.

Trochę dziwne bo najpierw powinien powiedzieć że kocha a potem o dziecku :) no ale cóż jak kocha to na pewno daje oznaki tego :)

Gość ja też uważam
Levviatan -----> właśnie, też nie rozumiem...może po prostu stwierdziła, że widzi mnie jako matkę swoich dzieci ale jeżeli tak to chyba mnie kocha? .........:O

Gość lisiczka piękna
Levviatan ----> daje oznaki, że mu zalezy ale czy to miłość-nie wiem, stąd ten tekst o dziecku mnie zaskoczył

Gość ZoŁzA25
moj mi powiedzial kocham po miesiacu a ze chce sie ze mna ozenic i miec dziecko po 3 ech

Gość lisiczka piękna
a mój zaczął od dziecka...:(

Gość jak statek i woda to titanic
a moj kiedys powiedzial, ze chce miec dziecko, ale wie, ze ja jeszcze nie, wiec tak sobie wykombinowal, ze zrobi je sobie ze swoja byla, bo jej juz zegar biologiczny tyka, a my dalej bedziemy sobie sie spotykac... jak sie domyslacie, kopnelam w dupe dupka, bo i tak spotykalam sie z nim bo byl czarny i chcialam sprobowac jak to jest byc nigga's "shorty" :P

Gość lisiczka piękna
jak statek i woda to titanic----> uuu, dobrze zrobiłaś goniąc go:O

wiem :), jak napisalam, byl to zwiazek z ciekawosci :P wiedzialam, ze jest dupkiem, po tym jak np. powiedzial: nie moglbym nigdy spotykac sie z czarna dziewczyna, mialbym wrazenie, ze spotykam sie z wlasna siostra :D :D :D, co za teoria :P poza tym mial slabosc do polek, dupek jeden

a wracajac do tematu, to chyba facet ma do ciebie jakies glebsze uczucia, tylko sie cieszyc :)

Gość lisiczka piękna
właśnie wcale nie jestem taka pewna czy to było miłosne wyzwanie...

jeśli mówił poważnie o dziecku to widać traktuje ciebie poważnie więc czego jeszcze chcieć? nic tylko się cieszyc :)

Gość znam takiego co na ten numer
z dzieckiem wyrywa już z 10 laske :) z waszych wpisów widze , ze sposób skuteczny hehe kilka z nich aż tak uwierzylo w to o dziecku , ze do tej pory są zakochane i nie mogą uwierzyć jak to możliwe, ze chcial mieć z nią dziecko a potem zostawil ...... ;)

Gość Amelllllllia
ja bym mu sie bardziej przyjrzala jak facet zaczyna od gadek o dziecku to zwykle w gadce tylko jest mocny kto wie czy nie interesuje go raczej proces robienia potomka ale potomek raczej juz nie w życiu faceta dzieci to poważna decyzja i jeśli gość po tak krótkim czasie wyskakuje ci z czymś takim to moim zdaniem jest kompletnie niedojrzaly i mówi to co kobiety lubią uslyszeć ale na slowach sie kończy