Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ach ten biust-problem

Ach ten biust-problem

Polecane posty

Z tabelek wynika 32FF zakupilam pollyanne o tym rozmiarze i co-miseczki z dolu wypelnione, gora pusta,w obwodzie bardzo ciasny-zosyawia prege na obwodzie-juz nie wiem jaki rozmiar jest dla mnie wlasciwy moje wymiary 80/98 Pomocy

Jeśli na razie jest bardzo ciasno to ponoś kilka dni stanik z przedłużką, rozciągnie się :) 10 cm mniej w Polly to tak w sam raz powinno być, nawet w tej najściśliwszej karmelowej. A slad jako taki w dobrze dobranym staniku zawsze będzie - przecież biustonosz musi się Ciebie trzymać i dopóki nie jest to bolesne to wszystko OK :) Co do miseczki: dużo masz tych luzów na górze? Jeśli niewiele to przy pierwszym staniku nie ma co panikować - jak go ponosisz i powygarniasz piersi to za kilka tygodni może dojść do migracji i miseczka byłaby co najmniej OK :) Jeśli trudno Ci ocenić czy miska jest dużo za duża i czy celować oczko mniej to wyślij fotki do galerii na Lobby Biuściastych - dziewczyny pomogą :)

dziekuje za odp-nie mam mozliwosci wyslania fotki :( no wiec bardzo duzo tych luzow wiec chyba jednak oczko nizej, co do obwodu to jest na tyle ciasno ze przy pochylaniu solidnie wbija sie w mostek ale jestem na diecie wiec mysle ze ten obwod zostawie. A jesli oczko w dol to do F czy E ?

Jak oczko to do F :) O przewiercających mostek fiszbinach dziewczyny trochę rozmawiały tu: http://tnij.org/crbq Ja proponowałabym spróbować lekko je odgiąć - u mnie pomagało na podobną przypadłość w Arabelkach :)

Znowu ja- Pollyanna 32 FF, po kilku dniach chyba nauczylam sie wygarniac bo migracja w takim tempie nie nastepuje i luzna miska jest w zasadzie prawie pelna, nosze ja wysoko podciagnieta wiec zmarcha prawie zniknela-mam jednak pytanie-mimo ze wygarniam spod pach i z plecow sporo to nadal miedzy stanikiem a pacha mam straszna bule. Czy to normalne czy tez cos ze stanikiem jest nie tak, dodam ze mimo iz nosze go tydzien nadal mocno wbija sie w cialo-mam pregi i po kilku godzinach noszenia czuje pieczenie na plecach. To moj pierwszy i jedyny stanik wiec musze szybko cos dokupic a naprawde nie wiem juz co i w jakim rozmiarze-prosze o pomoc