Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosz

Pytanie do Pań

Polecane posty

Gość Miłosz

Witam . mam małe pytanko ( może głupie ) Mam 19 lat , jestem w związku z dziewczyną 3 lata, seksu jeszcze nie uprawialismy , chcemy po slubie , a do tego czasu robiy sobie minetki , lodziki i tp.. i tu moje pytanie .. ! Od jakis 2 tygodni Mój Tygrysek woli palcowke od minetki .. troche to dziwne bo zawsze bardzo chciala minetke a teraz jakos palcowka ją tylko zaspokaja ? czy to normalne ??

"seksu jeszcze nie uprawialismy , chcemy po slubie " właśnie go uprawiacie xD a co do pytania widać zę chce spróbować czegoś innego

Gość Miłosz
Wiesz o jaki mi rodzaj seksu chodzi :) .. Ale palcwke robiłem jej dawniej ale 100 razy bardziej wolala minetke , teraz tylko palcówka .. czy ja cos zle zrobilem ?

blech szkoda że nie można edytować postów a więc do postu wy właśnei uprawiacie tak zwany sex oralny czyli pieszczenie narządów płciowych partnera ustami, językiem, rękami :P

Gość Miłosz
Oki dzięki ! troche jestem spokojniejszy bo zmartwilem sie czy juz nie zaspokajam czy co .. Wielkie Dzieki ! Pozdrawiam

Od jakis 2 tygodni Mój Tygrysek woli palcowke od minetki .. Prawdopodobnie nabiera ochoty na rżnięcie 🖐️