Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nivis

Jak go poderwać?

Polecane posty

Witam wszystkich! Kilka dni temu poznałam w pracy bardzo fajnego chłopaka. Pracuję w instytucji finansowej, a on przyszedł w sprawie kredytu. Jako że miał niepełną dokumentację musiałam skonsultowac się z przełożoną, której nie było tego dnia w pracy, więc poprosiłam go o numer tel. i obiecałam że oddzwonię następnego dnia. Tak też uczyniłam i poprosiłam, żeby się u nas pojawił. Wczoraj przyszedł, ale byłam na innym oddziale i obsługiwała go moja koleżanka. Trochę z nim rozmawiała, podobno mówiła tez o mnie...Powiedział, że przyjdzie ponownie w poniedziałek. Koleżanka powiedziała, żebym się za niego brała, ale ja nie wiem jak! Nigdy nie byłam zbyt wygadana ani nie umiałam flirtowac z facetami, tym bardziej w pracy...Może macie jakieś pomysły? Jak mu zasugerować, że chciałabym się z nim umówić?

Badz soba, nie rob z siebie niedostepnej to pojdzie samo...

Ale jak mu zasugerować, że chciałabym się z nim umówić?

Hmm, napisac mu na karteczce numer i podac jak juz bedzie odchodzil? A ma to jakies znaczenie kiedy sie urodzil i gdzie?

Tak w ogole to mam jego nr kom i wszystkie dane, ale nie wypada mi ich uzyc w celach prywatnych.

Nie powinnaś używać jego danych również ze względów prawnych - ochrona danych. Jeśli zgłosiłby to u Ciebie w pracy to mogłabyś dostać dyscyplinarkę.

No wiec nie uzywam. To jak mu dac do zrozumienia, ze mi sie podoba? Tak, zeby zrozumial, a ja zebym nie wyszla na idiotke?

\" Olencja (zrzedzietta@o2.pl) oleena@tlen.pl Hmm, napisac mu na karteczce numer i podac jak juz bedzie odchodzil? A ma to jakies znaczenie kiedy sie urodzil i gdzie? \" Najważniejsze to jest:P.Wtedy stwierdzę czy ma ciągoty do zdrady a jak podasz jeszcze swoje to sprawdze czy do siebie pasujecie.

Gość ale ty jesteś amant
poyebany, aż żal. Zrobisz horoskop, wyjdzie ci predyspozycja ... a co z decyzją i wolna wolą?

Gość zbuduj własny świat
podaj mu nr i powiedz zeby sie z toba skontaktowal w razie jakichkolwiek pytan. jak sie ladnie usmiechnisz, a on bedzie zainteresowany to sie pewnie odezwie;D

Dobry pomysl z tym podaniem swojego numeru i powiedzeniem, zeby dzwonil jak bedzie mial pytania! Tym bardziej, ze nie zawsze pracuję w tym samym oddziale, wiec ciezko mnie zastac pod sluzbowym telefonem.

Gość powiedz o co Ci chodzi
po prostu zamiast kombinowac.

Nie moge powiedziec " Podoba mi sie pan. Chetnie bym poszla z panem na kawe". To by bylo idiotyczne!

A co do zdrady to wlasciwie wszyscy faceci maja do tego predyspozycje, bo przeciez zostali stworzeni do tego, by sie rozmnazac, wiec musza roznosic nasienie po calej ziemi.

Gość oj baby
wiec wy musicie to wykozystac ijeszce pozniej maciepretensje do facetów.

Gość zbuduj własny świat
fajna teoria o tym rozmnażaniu :D a pozatym jak bedziesz miala juz dla niego dokumenty, zaproponuj zeby spotkać sie gdzies na miescie w jakiejs kawiarni. masz jego adres wiec sprawdz gdzie bedzie mial w miare blisko, powiec ze wracasz od jakiegos klienta i ze bedzie ci na reke jak sie spotkacie na miescie. napewno sie zgodzi. jak bedziecie w kawiarni to procz papierow penie jeszzce cos zamowicie do picia wiec zrobi sie bardziej nieforamalan atmosfera a pozatym porazmawiacie dluzej wiec cos wybadasz. powodzenia :D

Hmmm, chłopak jest spoza mojego miasta, więc tak czy owak będzie musiał dojechać, ale dobry pomysl z tym spotkaniem na mieście :)

Gość pewnie ze przeciwnie
a po co ci facet ktory sie zadłuża :D

Gość Shepherd
"A co do zdrady to wlasciwie wszyscy faceci maja do tego predyspozycje, bo przeciez zostali stworzeni do tego, by sie rozmnazac, wiec musza roznosic nasienie po calej ziemi." Analogicznie kobiety, ponieważ mają zakodowane żeby szukać jak najlepszych genów dla swojego potomstwa.

Gość dark moon
Olencja (zrzedzietta@o2.pl) oleena@tlen.pl 21.02.1980 jego o rany... to moja data urodzenia. powiem ci jedno facet jest wrażliwy i delikatny ale jak się go zrani to się będzi mścił.

Żeby rozwijać działalność trzeba się najpierw zadłużyć. Poza tym bierze mała kwotę. Wygląda własnie na wrażliwego, ułożonego i dobrze wychowanego:) Nie zamierzam mu robić krzywdy:) Kobiety szukają faceta, który będzie mógł zaopiekowac się potomstwem i je wyżywić. Nie jest to równoznaczne z poligamią, o której wciąż się mówi odnośnie do facetów.

Gość Shepherd
"Kobiety szukają faceta, który będzie mógł zaopiekowac się potomstwem i je wyżywić. Nie jest to równoznaczne z poligamią, o której wciąż się mówi odnośnie do facetów." Dokładnie, szukają faceta, który będzie mógł się zaopiekować potomstwem i wyżywić rodzinę. Co nie przeszkadza im zdradzić swojego żywiciela rodziny z kimś kto ma lepsze geny. "mówi się odnośnie do facetów" - cóż, tak się przyjęło, jednak danie kobiecie we władanie jej własnej seksualności nie jest najlepszym pomysłem...

Gość cizia mizia
Jak mu wpadłaś w oko, to sam poczyni odpowiednie kroki, aby Cie poznać. Zapewniam Cie, jeżeli mu się podobasz, to tak łatwo nie odpuści:) Pamiętaj, że każdy facet to zdobywca:p

Gość 20 procent dzieci
w małżeństwach ma innego ojca biologicznego niż się wydaje. jak suka nie da to pies nie weźmie :O

OK, ale odchodzimy chyba od tematu, a ten który się pojawił w międzyczasie jest raczej nie do rozwiązania - kobiety mają swoje racje, a mężczyźni swoje. Wiem, że mężczyźni to zdobywcy, ale wydaje mi się, że jedynie Ci pewni siebie potrafią umówić się na randkę z kobietą, u której coś załatwiają. Pozostali raczej mieliby obawy czy się nie zbłaźnią. A ON jest raczej stonowanym facetem i obawiam się, że bez sugestii z mojej strony nie miałby odwagi czegoś zaproponować.

Gość szycha
Dlaczego myslisz, że ten gośc nie ma nikogo? Dlaczego chcesz mu zawracać głowe swoją osobą? Dlaczego uważasz, że on się tobą interesuje? Dlaczego chcesz wpieprzać się w czyjeś życie?