Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr SSS

zostawila mnie dla obcokrajowca

Polecane posty

Gość Piotr SSS

powiedziala, ze jest bardziej meski i potrafi bardziej zadbac o kobiete. czemu kobiety to takie materialistki?

Gość takie moje marzenie to jest
czy był to bogaty szejk? Jeśli tak , to powinieneś Jej to wybaczyć, zrozumieć...;)

Gość Piotr SSS
Nie jest bogatym szejkiem, ale ma juz wlasna firme i sklep mimo ze nie ma studiow. A ja niedawno skonczylem studia i jestem na stazu za 750 zl. Myslalem jednak, ze jak sie kocha to nie ma to znaczenia i bedziemy razem budowac przyszlosc. a ona kurwa jedna poszla na latwizne.

obacokrajowcy sa taaaaaacy przystojni z daleka ich wyczuwam.....nie mówie tu o arabch, murzynach czy azjatach tylko o hiszpanach, włochach, i nie wiem skad oni sie biora...ale sa boscy;) naprawde dla mnie to jest szok ze tacy sa i w takich momentach zawsze załuje ze nie znam angielskiego.:(

Gość Piotr SSS
no on byl wlasnie wlochem, jebany makaron bo jej jakims ti amo zablysnal. jestescie wszystkie dziwki.

Gość wieczor z nauka
:D

Gość wieczor z nauka
doprawdy, jakie my jestemy straszne. ach.

szczera dziewczyna: buhahahahaha! może On umiał lepiej gotować makaron od Ciebie? Ach ci przystojni makaroniarze....;) Nie marwt się, Makaroniarze są bardzo kochliwi, ale na krótko. No niech tam ma to szczęście z tym Amorozem, powiedz Jej ariwederczi, żałuj mała, bo ja robię świetne pyzy ;)

Gość Piotr SSS
A moje 750 PLN to nie jest atrakcyjne? To, że nie jestem typem macho, tylko małym, grubym i łysiejacym facetem to nie poowinno mieć znaczenia

Gość Piotr SSS
ty jebany podszywie. Nie jestem gruby i nie lysieje. Jestem przystojny.

powiedziłam coś śmesznego;) naprwde uwazam ze sa strasznie przystojni a najfajniejsze jest to ze maja takie lekko falujace dłuzsze włosy;) i te oczy czarne;)

Gość tamarra-x
A ja mam meza Wlocha i rzeczywiscie jest taki super piekny i dobry:))

szczera:ale już nie dolewaj oliwy do ognia Piotrowi ;)

Gość Piotr SSS
tamarra bo jestes jebana dziwka ktora poleciala na jego euro. wszystkie takie jestescie.

Gość Piotr SSS
i tylko to się dla was liczy a moje studia to co nie mam czarnych oczu ani włosów, ale uroda to nie wszystko - ja jestem inteligentny

Gość Piotr SSS
To tez byl podszyw ten u gory ale chociaz pozytywny. A tak wogole to co oni w sobie maja, to sa makaroniarze i kurduple a tamten to studiow nie mial.

a ja własnie wczoraj widziałam takich wysokich to pewnie byli portugalczycy, lub hiszpanie:D:D: piekny facet:D matko..cos niesamowitego.. nie no😭 zapisuje sie na konwersatoria z angielskiego:O ;) jeden miał z 190 cm wzrostu ramiona taaaaaaaakie szerokie włosy do ramion..mało nie padłam:D aj:(

Gość tamarra-x
Ja z moim to po wlosku gadam. Piotrze wiecej wyrozumialosci:)))

Gość tamarra-x
Ale moze ona sie po prostu w nim zakochala? A gdzie sie poznali? Ja mojego ponalam jak bylam na stypendium we Wloszech.

myśle ze musza miec dobra bajere..i gadane ja chetnie bym z takim pogadała ale za kazdym razem gdy taki sie do mnie zbliza musze spierdalac zeby sobie siary nie narobic ze angielskiego nie znam...........dobra znam ale wysłowic sie nie umiem i potem płakac mi sie chce...ze taka dupa jestem...

Gość Piotr SSS
A ze mną można po polsku rozmawiać To też nic nie znaczy, tylko ten wzrost jest taki ważny

Gość Piotr SSS
Tamara jestes dziwka i tyle. Co mnie obchodzi gdzie go poznalas? Pewnie na jego kase polecialas i tyle. Tak jak moja ex ta wstrena dziwka. Jestescie do siebie podobne. I nie ma sie czym chwalic.

Gość spokojnie mówie
nie ma sie czym przejmować!niech idzie ale wie,że nie ma powrotu:)

Gość Piotr SSS
I kurde nie podszywac mi sie. Ale to prawda, ze mna sie po ludzku pogada a nie z tamtym trzeba se jezor strzepic.

Gość Piotr SSS
23:17 to podszyw ja też bym chciał mieć urodę włocha, ale nie mam to co juz nikt mnie nie zechce

Gość tamarra-x
Piotrusiu, ale ja se jezyka nie strzepie bo wloski znam bardzo dobrze:)) I to taki piekny jezyk. Taki jak moj maz:))

Gość Piotr SSS
ale polski też jest ok i ja też jestem OK - to dlaczego włoch a nie ja

Gość spokojnie mówie
nie przejmuj sie mówie!!!!włosi wcale nie sa lepsi,ona po prostu sobie wybrała innego!głowa do góry!