Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadzka ...

co kupic swiezo upieczonej mamusi ?

Polecane posty

Gość jadzka ...

hej, moja kolezanjka urodzila dzieco, ide ja odwiedzic we wtorek -co powinnam jej kupic,dla dziecka jej dalalm juz dawno takie cos -nie wiem jak to sie nazywa-taki 'kawalek materailu na ktorym dziecko lezy na plecach a na gorze sa zabawaki '.... powinnam jej os przyniesc jeszcze ? dodam ze nie jest to moze moja jakas strasznie bliska kolezanka .

Gość jadzka ...

Gość ghjkl
Skoro dałaś już prezent dla dziecka,mate edukacyjną,to idz z kwiatami albo jakąś bomboniera

Myślę, że nie z kwiatami i nie bombonierką tylko jeśli już możesz kupic cos drobnego jeszcze dla dziecka, np.kaftanik, czy spioszki, skarpeteczki. Myslę, że takie coś bardziej ucieszy mamusię niż kwiaty a tym bardziej bombonierka.Kwiaty to mamusia powinna dostać os tatusia a bombonierki i tak nie będzie mogła zjeść bo karmi.

Gość trururtuuu
dziecko i tak pewnie dostanie mnostwo prezentow wiec lepiej kup cos mamusi. jesli kolezanka jest ci bliska to moze ladna bluzka, moze jakis ladny zestaw kosmetykow do ciala. po ciazy cialo sie zmienia i warto o siebie zadbac a czasem nie ma czasu, checi i pieniedzy bo jest dziecko. moze plyta z muzyka relaksacyjna, moze dobra ksiazka? dla dziecka prezent juz masz ale pomysl o mamie.

Czytaj ze zrozumieniem, autorka napisała, że to nie jest jakas jej bardzo bliska koleżanka. Dziecko sie dopiero urodziło, więc mamusia na pewno nie będzie miała czasu na zadbanie o siebie jakieś szczególne. Teraz dla takiej mamusi istnieje tylko dziecko, ciuszki zawsze sie dziecku przydadzą. Mogą byc większe- na "za jakis czas'.Po za tym w prezencie raczej nie kupuje sie nikomu kosmetyków czy ciuchów, chyba, że sie wie konkretnie, że ten ktos to chce.