kajax122 0 Napisano Styczeń 25, 2009 witam wszystkich! mam pytanie i ogromną prośbę , żeby mi ktoś na nie odpowiedział... otóż wzięłam jedną tabletkę Cilest ale nie chciałam kontynuować brania tych tabletek, bo stwierdziłam ze nie są dobre wiec moja ginekolog przypisała mi yasmilelle .. powiedziała ze mam zacząć je brać od drugiej tabletki ... Czy tak można?? Czy jest prawdopodobieństwo ze nie zabezpiecza mnie to przed niechciana ciążą.. ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajax122 0 Napisano Styczeń 25, 2009 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kami6 Napisano Styczeń 25, 2009 jesli jestes w czasie okresu to jak najbardziej,pigulki zaczyna sie brac najczesciej 1 dnia ale tez mozna 2 lub 5 dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katakumba 0 Napisano Styczeń 25, 2009 po 1 tabletce stwierdziłaś że nie są dla Ciebie , to dziwne??? Najczęściej można to stwierdzić po zażyciu całego opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Styczeń 25, 2009 po czym stwierdziłąs ze sa złe ??? aż dziwne ze ci gin wypisał tak szybko nowe opakownaie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak można ale nie rozumiem Napisano Styczeń 25, 2009 dlaczego po jednej takbletce rezygnujesz??? ja na twoim miejscu brałabym cilest. YAsmin i yasminelle to najgorsze gówno (Wciskane na siłe przez ginekologów, a są bardzo drogie) - są zabójcze dla żył - i w europie zachodniej odradza sie ich stosowanie. Nawet chyba gdzieś są całkowicie zakazane ale polska to śmietnik farmaceutyczny dla każdego gówna któe jest uznawane za niebezpieczne gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexa83 0 Napisano Styczeń 25, 2009 ostatnia wypowiedź chyba z lekka przedobrzona, sama brałam yasminelle przeszło 2 lata i do tej pory nie miałam problemów z krążeniem pomimo, że mam siedzącą pracę, wręcz przeciwnie, brak jakichkolwiek skutków ubocznych-nie miałam hustawek nastrojów, krótki okres, a co dla mnie najważniejsze nie przytyłam. Wcześniej brałam Diane przez 4 lata i też było oki. Moim skromnym zdaniem w dużym stopniu to predyspozycje do chorób żył czy do tycia itp. maja tu znaczenie i obojętnie czy bierzesz tabsy czy tez nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajax122 0 Napisano Styczeń 25, 2009 brałam przez 9 miesięcy yasminelle i chciałam zmienić na tansze... i po pierwszej tabletce zrezygnowalam i chcialam wrocić doyasminelle.. pani ginekolog bez wahania mi zmieniła... i wziełam po 7 dniowej przerwie jedna tabletke cilest a potem kolejne juz yasminelle... i po 3 dniach jakos odbyl sie stosunek... i teraz nie wiem czy moglo dojść do zaplodnienia .... jak myślicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach