Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sto pięćdziesięcio ósemka

Facet 185 cm, Kobieta 158. Co myślicie widząc na ulicy taką parę?

Polecane posty

Gość Sto pięćdziesięcio ósemka

Pasują do siebie?

Gość smiechu warte...

Myślę że przegrali życie, zaczynam się z nich śmiać i wytykać palcami, a potem zwołuje kolegów i obrzucamy ich kamieniami :classic_cool:

Gość evlinea
Szczerze mówiąc śmieszą mnie takie pray. To znaczy wzrost faceta jest ok ale 158 to przeciez karlica!

Gość Ja mam 179 cm
i właśnie takie maleństwa mi się podobają. Niskie kobiety są piękne, słodkie, kochane, nic tylko je przytulać :).

moj facet ma 190cm,ja 163cm,ta sama roznica...wygladamy od tylu jakby szedl z coreczka za raczke...a co mnie to obchodzi:P

Gość kamis65
ze beznadziejnie to wyglada a w dodatku smiesznie :D :D

Gość Facet młodszy1
Właśnie że uroczo to wygląda :)

Gość ja bym sie powiesił...

Gość hehehehehehehehhe
ja mam 164cm a mój facet 204 :P żaden problem to tylko 40 cm różnicy ;)

Gość aguna
moze i to dziwnie wyglada ale kogo to obchodzi? chyba w milosci i zwiazku nie liczy sie wzrost partnera ;p

Gość hehehehehehehehhe
ja mam 164cm a mój facet 204 :P żaden problem to tylko 40 cm różnicy ;)

Gość mmmmmmmmmmm i tak
a dziewczyny ok. 170-175 muszą się zadowolić niskimi facetami. Beznadziejnie to wygląda, facet może mieć skłonności pedofilskie ukryte.

Gość 177cm mam
Ja zazdroszczę wtedy kobiecie, że ma faceta sporo wyższego od siebie. I jeszcze myślę sobie, że to neisprawiedliwe, że "małe" "zajmują" tych wielgaśnych, podczas gdy wystarczyłby im "wzrost średni" ;p No ale cóż - na miłość nie ma rady ;)

Gość Ja mam 179 cm
"Beznadziejnie to wygląda, facet może mieć skłonności pedofilskie ukryte." Haha, głupszej rzeczy dziś jeszcze nie słyszałem. Gratuluję, udało Ci się mnie rozbawić :D.

Gość dsfdsfsd
" chyba w milosci i zwiazku nie liczy sie wzrost partnera ;p" ta? A kto pisze, ze facet o wzroscie ponizej 1.80m do zwiazku sie nie nadaje?

Gość evlinea
pleciesz bzdety Prawiczek, ja mam 172 cm a mój facet 192 cm i uwazam że o 10 za dużo :P

Gość wredna sukaaaaaaaaaaa
prawiczek ale pierdolisz:P pewnie sam jetses karlem:P 🖐️

Gość kiedy widzę faceta 185 z laską
158, to myślę, że któreś z nich musi być naprawdę dobre w łóżku, skoro są razem :D

Gość mi to rybka całkiem
sama mam 170 cm i z preferencji wzrostowych do faceta, to tylko tyle, zeby nie byl ode mnie niższy (a i to nie jest jakiś ultra-konieczny warunek(

Gość miałam podobnie...........
wiesz co ja nie uważam, żeby to jakoś głupio wyglądało ja mam 157 a miałam faceta o wzroście 185 i jeszcze na dodatek ja jestem drobna, a on, nie żeby gruby ale, że tak to ujmę ładnie zbudowany ( nie paker żeby nie było) podobno słodko to wyglądało, tylko ja wiecznie musiałam w butach na obcasach chodzić, żeby się jakoś przy nim prezentować rozstaliśmy się ale nie z powodu wzrostu także nie martw się na pewno fajnie wyglądacie

ja mam 158 a mój facet ma193 E WYGLĄDA TO ŚMIESZNIE!!! śmiesznie wyglądajapary gdzie dzieczyna jest wysoka a facet niższy i i jak nie moze nawet szpilek załozyc bowtdy to już masakra.. ale ne o wrost w zwiazu chodzi. a zobaczcie jaka jest przyjemnośc zatopić sie w takich duzych ramionach kiedy wiesz ze face jest silny i czjesz sie przy nim bezpiecznie. a Ty spokojnie mozesz załozc szpilki i swobodnie sie zw nich czuc i jak elegancko i seksownie wgladać bo przeciez małe jest piekne ;] a tacy co tu wchodza i mówia ze to smiesznie wyglda zapewne sami maja kompleksy i nie moga sobie nikogo znaleźć... każd apara wyglada na swój sposób uroczo i pieknie.. a kiedy kwitnie miłośc nikt nie patrzy na wzrost czy wygladczy jeszcze co innego tylko na promieniujace uczucie miedzy wami.

Gość Klaus Mitwoch
Szpilki 10cm i już to jakoś wygląda

Gość baba YAGA
ja jestem malutka - 160 cm i uwielbiam wysokich facetow tak od 185 cm, glownie z takimi sie spotykam :) i powiem wam cos... to jest zajebisty uklad w lozku, a co mysla inni widzac nas na ulicy? gowno mnie to obchodzi :) wazne zeby nam bylo dobrze razem :) pozdrawiam wszystkie takie pary :) a nasmiewac mozna sie z wszystkiego... tylko po co? zeby leczyc wlasne kompeksy...?! :)