Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fantazja*

Buty na małym obcasie

Polecane posty

Gość Fantazja*

Martwię się trochę, bo idę na wesele (jako świadek) z moim chłopakiem, który jest tego samego wzrostu co ja. Zastanawiam się jakie buty mam sobie kupić, kaczuszki????? :( nie chcę... I teraz jaka sukienka? do kolan i wyglądać jak dziewczynka, za kolana i wygladac jak cnotka co sie wstydzi odkryc nogi i zalozyc obcasy, czu dluga do ziemi zeby zakryć brak obcasow...? Dodam ze nie wstydzę się swojej figury i chętnie ubieram krótkie spódnice np latem gdy mogę iść w klapkach... no ale co teraz zrobić na tym weselu? doradzcie cos prosze....

Gość ehh mam ten sam problem
ale sukienkę kopiłam sobie prześliczną- do kolan i wcale nie wyglądam w niej jak dziewczynka :P buty... no cóż.. przyznam że świetnie pasowałyby do tej sukienki wysokie szpilki no ale skoro nie mogę no to kupiłam wycięte czółenka z czubkiem w mały szpic na maleńkim obcasiku....

skoro jestes świadkową to możesz sobie pozwolić na bardziej "wieczorową" suknie do ziemi. Krótkiej nie zakładaj- nie wypada. jak wyglądają buty " kaczuszki"???:D

Gość 177cm mam
...i będę świadkową z zupełnie obcym mi gościem, wiem tylko że niższym i "szerszym" ;p W związku z tym nie ograniczam się i zupełnie nie licze z tym, czy będę do neigo pasować - bo z góry wiadomo że nie będę i że będziemy wyglądać jak "pięść do nosa" :P Przynajmniej będzie śmiesznie i wesoło :P Zresztą...po co mam do niego pasować, i tak tylko w kościele stoimy obok siebie, a potem to już każde na swoją rękę - on ma żonę ;)

Gość 177cm mam
Aaa, no wiec wracając do tematu planuję długą suknię wieczorową i średniej wielkości obcas. Nigdy takiej kiecki nie miałam na sobie, bo zawsze lubiłam nogi pokazywać i wyglądać "inaczej" (na studniiówce gdy królowały długie tafty, ja miałam "małą czarną" :P) więc pora spróbować ;)

Gość Fantazja*
Jak wyglądają buty kaczuszki :( to takie na malućkim obcasie.... i chodzi się w nich tak jak kaczka, więc wiesz.... :( Ja będę świadkową, świadek jest wyższy odemnie, ale chodzi o mojego chłopaka z ktorym normalnie na weselu będę się bawić. A macie jakies linki do zdjec butow na niskim obcasie? Moze jakie sklep online?

ale tej dziewczynie chodzi raczej o to by wzrostem nie przewyższać swojego chłopaka który bedzie jej osobą towarzyszacą a nie świadka obok którego bedzie stać jedynie podaczas ceremonii.... Czyżbyś Ty szła na to wesele sama??

bez przesady.... ja tam nie chodzę w nich jak kaczka :)

Gość 177cm mam
Acha, sama się wybieram! :D

Gość dida13
moj mąz jest takie samego wzrostu co ja i ja ubieram zawsze , jaks sukienke do kolan , najlepeij satynowa i z lekkiego koła i do tego buciki w szpic bezpietki albo z odkrytymi lekko paluszkami na obasie 3 cm. Licz ze twoj facet tez ma obcas w butach tez 3 cm( my to preobilismy na wszytskie sposoby), wiec bedziecie równi a kaczi sobie odpuśc bo bedziesz wyglądac jak ciotka koltka.Do sluby był ten sam schemat z butami a moj mąz miał jeszcze pod piętke lekka i był wyższy o 2 cm i było git:)pozdrawiam

Gość Fantazja*
ŚLub już za tydzień, a ja kupiłam sukienkę za kolana i buty na obcasie około 7-cm. Mojemu chlopakowi ponoć to nie przeszkadza ze będę wyższa, sam ma się prostować a ni garbić, no i coż, tak będziemy.... a na drugi dzień mam nizsze. Nie ma co w takim obcasie dopiero się wygląda eleganzko, a w malutkim niestety nie.....

Gość Gwiazdeczka xD
jeżdżę na imprezy i tańczę non stop po 10-12 godz. w 12 centymetrowych szpilkach chce ale bolą mnie od nich nogi nie chce kaczuszek a nie umiem znaleźć butów na 8 centymetrowej szpilce takich które by mi się podobały , a moje oczka i tak wodzą za wyższym obcasem

moj jest tego samego wzrostu co ja i zawsze ubieram buty na 4 cm ubcasiku i nawet tego nie widac ze jestem wyzsza bo faceci tez maja jakis tam obcas w butach. Jak byłam starsza druzka mialam długa suknie a jak swaszka mialam sukienke w kolanko i wcale nie czulam sie jak cnotka.

Gość gość
Boże dziewczyny co wy się przejmujecie ._. mam znajomą która ma 177cm wzrostu, a jej chłopak 182cm i nosi na codzień obcasy od 10cm do nawet 15... i ją nie obchodzi, że jest niższy od niej, co w tym złego? nikt nie powiedział, że kobieta ma być zawsze niższa, miejcie to w poważaniu i noście to na co macie ochotę, nawet jeśli wasz partner będzie niższy o 5-10cm... ŻYJE SIĘ RAZ ;)