Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfbfb

wstydzę się chodzic w spódnicy

Polecane posty

Gość xfbfb

Mój problem polega na tym że mam 22 lata, uwielbiam chodzić w spódnicach, ale wstydzę się w nich chodzić. Wszystkie kobiety teraz chodzą w spodniach i się wstydzę chodzić w spódnicach mimo że uwielbiam je nosić. W domu nigdy nie chodze w spodniach, zawsze nosze spódnice, ale jak mam gdzieś iść to zawsze zakładam spodnie bo się wstydzę pokazać w spódnicy.

Gość hohoohp
masz krzywe/grube giry???

Gość xfbfb
nie, jestem zupełnie normalna, porostu wstydzę się dlatego że wszystkie młode kobiety noszą spodnie na codzień

Gość ja7777
Ciekawe gdzie.. Bo jak dla mnie jest wiele kobiet w spodnicach.. Poza tym co Cie to obchodzi? Nosisz co chcesz, nawet jakby wyskoczyla w sutannie to ludzi to obchodzic nie powinno ;P

Gość hohoohp
no to jak masz ok nogi, to chodz w spodnicach, w czym problem?? teraz jest zima i wiadomo ze w spodniach cieplej, ale w lecie czemu nie??

Gość Nowa moda męska
Zapraszm na stronę w całości poświęconej nowej modzie jaka już jest w Polsce. - możecie komentować - brać udział w ankietach http://menwmini.blogspot.com/ Kontakt z nami: GG: 928930 Nasze Hasło !!!!! "Bądz męski zakładając spódnicę"