Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanaaaaaanaaa

ILE PŁACICIE ZA RACHUNKi?

Polecane posty

Gość sadsadsa
a może mimo wszystko czas zrezygnować z budżetówki, albo pomyśleć o dodatkowym 0,5 etatu dla męza (budżetówka to się nie przemęcza....wiem to z doświadczenia..bo sama byłam budżetowcem).

Gość pozzioomkka
zaaalllllamana Jak twój mąż zachaczył sie w budżetówce to trzymam kciuki za was aby udało sie wam Najważniejsze ,że on już wie gdzie w razie co uderzyć wiesz co mam na myśli Bo u nas niestety wszystko jest po "znajomości" Niestety takie czasy...

Gość Zalamanaaaaaanaaa
Tylko, że mąż nie może podejmować innej pracy. Chyba, że na czarno. Nic legalnie bo prawo na to nie pozwala. On i tak się zaharowuje. Bierze nadgodziny. Chodzi na wolnym do pracy. W weekendy ma szkołę bo studiuje zaocznie, żeby móc awansować. Na szczęście w lipcu się broni więc będzie mógł dorobić w weekendy. Powiedzcie... Od którego miesiąca życia przyjmują do żłobka? Bo do syna to nianię braliśmy a od 2,5 roku poszedł do przedszkola.

Gość pozzioomkka
za łamana Moja znajoma oddała synka do żłobka jak mały miał 6 m-cy Ale niestety musieli zrezygnować dziecko tydzień by=ł zdrowy a dwa tyg chory y I aby nie stracić pracy musiała zatrudnić opiekunkę Była w szoku jak zaczęła szukać niani ile sobie liczą za pilnowanie dziecka I ja jej doradziłam ,żeby zorientowała sie czy nie ma w poblizu jakiejś sąsiadki trochę starszej na emeryturze iwiadomo parę groszy każdemu sie przyda I od m-ca pilnuje jej synka pani z klatki obok i zawsze może go pilnować nawet jak jest chory Myśle ,że złobek nie każdemu dziecku służy ze względu na choroby