Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skfhhse

Seks nie mam ochoty

Polecane posty

Gość skfhhse

moze sie to wydac glupie ale mam problem nie odczuwam przyjemnosci z seksu mam atrakcyjnego faceta i pociaga mnie ale jeszcze ani razu odkad jestemy razem i wspolzyjemy nie doznalam tzw.Orgazmu nie wiem dzie jest problem dlaczeo tak sie dzieje ?

Gość skfhhse
z gory bede wdzieczna za jakies podopowiedzi :)

Gość yyiyt
co to jest tzw orgazm? :o to jakis pseudoorgazm czy co???????

Gość skfhhse
no nie Orgazm to orgazm wiem nie wiemczemu tak napisalam

Gość Marzenka 1222222
Niektóre kobiet przyjemnośc z sexu czerpią dopiero gdy nabiorą doświatczenia... poproś chłopaka zeby zrobił Ci minetkę albo paluszkiem dobrze zeby skupił sie tylko na Twojej przyjemnosci,bo chcesz wiedziec jak to jest miec orgazm! Musisz przełamac,może to jakaś bariera psychiczna...

Gość yyiyt
:o skfhhse przeczytaj swój ostatni post i powiedz, czy ma jakis sens :D

Gość lorii
wszystko zaczyna sie w mozgu, uwolnij wstyd, stes zwiaznay ze zblizeniem, wczuj sie w ruchy swojego mezczyzny , przezywaj to co Ci daje i sama bierz z sexu co najlepsze..efekt szczytowania nie raz morowany:-) pocwicz tez miesnie kegla..to pomaga w dopasowaniu rchow do parnera;-)

Gość yyiyt
przecinek to błogosławienstwo dla języka polskiego .stosuj go czasami;) ale mowiąc serio kobieta uczy sie orgazmu z czasem, wiec spokojnie na pewno Ciebie tez nie ominie :D

Gość skfhhse
przepraszam zapominam o przecinkach;p w sumie jest on moim pierwszym partnerem, ćwicze miesnie kegla moze to jest cos ze wstydze sie .. ale minetka i paluszek byly i to tez nie sprawia mi wielkiej przyjemnosci ... nie powiem mu ze udaje przez ten caly czas i nie wiem co mam zrobic by bylo dobrze dla nas oboje on zawsze dochodzil..

Gość tik-takowa
wogole nie odczuwasz przyjemności...?? Ja tez musiałam dojzec do orgazmu...chciałam już nawet partnera zmienic ale sie w nim zakochałam i zostałam na zawsze...orgazmy sie pojawiły i jestem w pełni szcześliwa...:)))

Gość tik-takowa
to może idz do ginekologa jesli nie odczuwasz przyjemności nawet przy minetce...!! A prubowałaś sama siebie zadowolić paluszkiem?? Niektóre kobiety są bardzo wstydliwe,nie czują podniecenia bo sam sex i cała jego otoczka wydaje im sie zboczona...

Gość skfhhse
tzn.. lubie to lubie seks ale ja nie mam finału.. myslalam o zmianie ale nie moglabym straszliwie go kocham a pozatym jest moim pierwszym partnerem seksualnym.. w jaki sposob dojrzec?

Gość skfhhse
upupupup

Gość tik-takowa
To zależy ..od wieku..od dojzałości psychicznej...nic na siłe..najwarzniejsze,żeby on o tym wiedział i wtedy powinno sie wam ułożyć...:))

Gość skfhhse
sama tez prubowalam wiele razy i nic...podoba mi sie mineta i palcowka i seks sam ale własnie bez finału..

Gość wygon szczura
ja tez nie iwem moj facet jojcy a ja lipa a jak zaczynam i byc dobrze to on konczy to jest strasznee

Gość skfhhse
tzn moj potrafi jakby zatrzymac orgazm i dluzej mnie doporwadzac ale mi sie nie udaje i wtedy mowie ze mialam zeby juz nie meczyl sie ...

Gość tik-takowa
no jesli on szybko konczy to niech zacznie chodzic na siłownie...popracuje nad sobą...:))!!!

Gość tik-takowa
jesli ty go oklamujesz to nigdy nie bedzie orgazmu...szczerość kobieto sie liczy..robisz krzywde jemu i sobie...!!

Gość skfhhse
zrobie mu wieksza jak powiem ze odkad sie kochamu ani razu nie doszlam.. to moze zniszczyc wszytsko moge powiedziec podczas nastpenego seksy nie doszlam zgodnie z prawda i tak dalej wtedy jakby e ureguluje.. on nie dochodzi szybko

Gość skfhhse
upupupupuup

Gość skfhhse
prosze o kolejen wypowiedzi

Gość skfhhse
za bardzo kocham by zostawic