Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooos

ZIERZYŁAM SOBIE, ZE POWINNAM MIEC ROZMIAR STANIKA 65J

Polecane posty

Gość oooos

mam niecałe 17 lat :O . nosiłam C. Ale mi jakoś nie odpowiadały żadne zwykłe rozmiary. Wpisałam w kalkulator i wyszedł mi taki rozmiar. Mam pod biustem 65 a w 90.

To nie 65J tylko 60FF brytyjskie (polskie 60I ale tu nie ma co liczyć na razie na wybór). To niewielki biuścik :) Tu jest dziewczyna z podobnymi wymiarami (65/88, czyli miseczka o oczko mniejsza, 60F): http://stanikomania.blox.pl/2007/08/Biust-osmy.html Zapraszam do innych linków z mojej sygnaturki - pomogą w zakupach nowych, już dopasowanych staników :)

Gość oooos
niewielki.? :O haha :D

Gość oooos
źle napisałam. 60J . nie ma w sklepach takich rozmiarów prawda.?

Gość papam
WSPÓŁCZUJĘ AUTORCE NA STAROŚĆ BĘDZIE MIEĆ CYCE DO KOLAN, MASAKRA :o

To ja Tobie współczuję ignorancji. Po pierwsze autorka wątku ma niewielki biuścik (patrz link), a po drugie jest na najlepszej drodze do kupna biustonosza w dobrym rozmiarze, dzięki czemu długo będzie miała śliczne piersi.

Gość oooos
best bra. jak zamówić z tej stronki stanik.? ;) znasz jakieś polskie stronki.? :)

Gość oooos
i policzyłam w kalkulatorze z Twojej strony, wyszło 60J polski rozmiar. hm:(

Kalkulator czasem zawyża o oczko miseczkę jak Twoje wymiary zbliżają się do granicy między sąsiednimi rozmiarami - dlatego zawsze wynik dobrze jest konsultować np. na Lobby Biuściastych :) A na pierwszy ogień i tak zaleca się zamawiać sąsiadujące rozmiary, bo tabelki sobie a nasze ciało sobie ;) Co do sklepów: nie mieszkasz w którymś z miast, gdzie są dobre sklepy stacjonarne (Warszawa, Kraków, Poznań, Łódź, Wrocław, Katowice, Zielona Góra i inne omówione tu: http://tnij.org/crii)? Jeśli nie to wybór sklepów internetowych polskich też jest spory : Karoline, Dopasowana, Intimo4you, Bellissima, Peachfield, Lady's Place... Możesz też zerkać tu: http://tnij.org/bwbh i na Allegro, ale to później jak już ustalisz jakie marki i modele Ci pasują (bo na bazarku i allegro nie ma możliwości zwrotu nietrafionego zakupu).

Gość mi wyszedl taki...
75HH (34HH)

Gość mi wyszedl taki...
kurcze ..mam pod biustem 85 w biuscie 115..:/

Gość a mnie wyszło
77 pod i 95 w biuście, to jaki to rozmiar??