Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cristina

Karmienie piersią, jak odstawić

Polecane posty

Gość cristina
Jak mam odsawić małego od piersi? Ile razu w ciągu dnia mu podawać pierś?Czy na żądanie? jet problem , mały jest wybredny i dużo produktów nie chce jeść.

a w jakim jest wieku??? probowalas podawac mu juz cos z butelki i ze smoczka??? jak sobie z tym radzi??? moja corka np. bardzo dlugo nie tolerowala smoczka... ze 2 m-ce mi zajelo nauczenie jej jedzenia z butli... teraz ma 9 m-cy i piers podaje juz tylko wieczorem i rano czasem w nocy jak sie obudzi...

A ile ma miesiecy??? Ja teraz tez powoli odstawiam malego ma 9,5mies,najpierw zaczelam podawac wiecej jedzonka w cigu dnia,czyli obiadek po poludniu,potem kaszke,i potem owocki,teraz zaczelam schodzic z karmienia w ciagu dnia,czyli zamiat piersi butla,na poczatku bylo ciezko maly absolutnie niechcial butli,wiec musialam go przeglodzic czyli nie dalam kaszki z rana a przed spaniem probowalam dawac butle kilka razy zeby sie przyzwyczail do butli ale z kaszka w butli,potem stopniowo dodawlam mleka modyfikowanego,bo tez trzeba przyzwyczaic do smaku innego mleka

Gość ciąża
mój mały ma roczek, dziś właśnie kończy. Z butelką nie ma problemu, pije z niej soczki.

Gość ale ze
kto to pisze? Ciąża to autorka?

Gość ciąża
A jak w nocy wasze pociechy wstają na cycusia? Mój tak choć już ma roczek!!! nie wiem corobić. Jak słyszę od koleżanek że 6 miesięczne dziecko potrafi już przespać całą noc!Od czego to zależy?

Gość cristina
sorki za tę ciążę. Pisałam na forum o ciąży i tak zostało i zapomniałam zmienić na cristina

Gość ale ze
Zalezy i od pokarmu i od dziecka. Tu nie ma regul. Moje dzieci od poczatku mialy przerwe 6 godzinna w nocy ,a od dwoch m-cy przesypialy cale noce/

Gość cristina
zapomniałam dodać że mały ma skazę białkową. Roczne dziecko może już próbować jeść serki, jogurciki!

Gość ale ze
Ja nie bede sie wymadrzac bo moje dzieci od 4 miesiaca pily soczki przecierane, chwile potem zupki gotowane w domu . Roczne ,jadly wszystko ,to co i my. Teraz jakies udziwnienia sa. Sama juz nie wiem co o tym sadzic.

Gość cristina
oj jak ja bym chciała żeby moje dziecko wszystko jadło.może wcześniej popełniłam jakiś błąd, nie wiem! Dosłownie na sniadanie je pół filiżanki kaszki ryżowej,na obiadek zupkę , póżniej ewentualnie zje banana, ale i to nie zawsze!i to wszystko

Gość ale ze
No ale jeszcze i cyca pociagnie sobie? Jesli tak to wszystkow porzadku.:)