Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxmella

czy robienie loda jest przyjemne

Polecane posty

Gość xxxmella
ktoś mnie pytał dlaczego nie powiedziałam partnerowi że tego nie lubię ? dlatego że wiem że on lubi i chciałam mu robić dobrze ,chciałam być najlepsza jaką miał a miał wiele dziewczyn

Gość magisterM
Z tymi ladami jest roznie.Najbardziej uwielbiam wytrysk.Boskie uczucie, uwolnienie sie z wiezow.Czlowiek odlatuje, odplywa w dal.Cos trudnego do opisania

Gość Takie dziecko jeszcze
Im lovin it ❤️

Gość xxxmella
pytałam o wasze sposoby bo chyba on nie jest zadowolony

Gość malina91
Ja uwielbiam jak moja laseczka robi mi lodzika;d ona jst po prostu boska...a ja uwielbiam na koniec spuscic sie na twarz a ona to rozciera po całym ciele z usmiechem na twarzy to mnie podnieca albo jak bawi sie moja spermą;Dpo prostu kosmos.Czasami złapie mnie za szyje i dusi tez fajne uczucie a ja ją chwytam za włosy i robi co chcem ona to lubi;D

Gość smakunia
moze nie samo robienie loda ale robienie czegos co jemu sprawia przyjemnosc jest przyjemne ja uwielbiam mojemu to robic bo uwielbiam sprawiac mu przyjemnosc

Gość kamila 123
lubie to robic

Gość dr.wlad
Dla kazdego faceta robienie loda jest przyjemne. Jedynym mi znanym wyjatkiem jest moj kolega z pracy, dlatego jego zona zrobila mi pare razy.

A ja lubię jak dziewczyna najpierw liże mi stopy, długo i namiętnie, potem dopiero pozwalam jej przejść wyżej :)

Gość wertzuio
Moje zlotko robi mi cudnie loda jakiego mi jeszcze zadna tak nie robila pod warunkiem ze musze do jej muszeki wlorzyc jej ulubiony vibrator i on musi w srodku na pelnach obrotach pracowac,to wtedy dla nas obojga jest cudnie !!!!!!