Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landrynka332

przelicznik biustu /

Polecane posty

Gość landrynka332

pod biustem mam 79 w biuście 90 jaki to rozmiar ? 75B ?

Gość landrynka332
ups pod biustem 74

Ani 75, ani B, tylko co najmniej 70D, a prędzej - staniki są bardzo rozciągliwe - 65G polskie (popularne marki jak Triumph czy Samanta) albo 65E brytyjskie (Freya, Panache, Fantasie, Curvy Kate... - ogromny wybór).

kurcze widze ze nie ja jedna mam problem z biustem :O ja pod biustem mam 70cm a w 85. na przeliczniku wychodzi rozmiar 65D.nie mozliwe

tylko jak oblicze z tabeli rozmiarów sama to mi wyjdzie ze 70A a jesli na str. samo mi obliczy to 65C. kurcze ktore jest wkoncu prawdziwe?? ;/

Gość agreare
wy macie problem z biustem???to co ja mam powiedziec jak mi na tym kalkulatorze wyszlo wedlug UK 70 HH!!!! a w rozmiarowce PL 70 N!!!!!!fajnie,ze.....

Gość agreare
wcielone zło daj mi rowniez namiary na ta tabele...bo przeciez zwariowac mozna z tymi przelicznikami i tabelkami.....porownam tez siebie z tej wazsej tabeli :-)

Gość agreare
jej :-) dzieki śliczne :-)

Wcielone Zło Jaka niespodzianka :D Ja wierze przelicznikowi :)Wg tabeli mam 75 c I BIUST NIGDY ŁADNIE SIE NIE UKŁADAŁ A jak kupiłam 65 D jest super a na oko kupowałam ;)

A tutaj Bo ja jestem tam gdzie kulturalni i normalni ludzie rozmawiaja i gdzie nikt nikogo nie obraza :)

Tabele nie uwzględniają tego, że od pomiaru pod biustem (mierzymy ciasno, na wydechu) należy odjąć kilka cm - dopiero tak otrzymujemy poprawny obwód stanika. A miseczka to różnica między tak obliczonym obwodem STANIKA (nie obwodem pod biustem) a naszym obwodem w biuście, czyli dla przykładowego 70/83 miseczkę wyznacza 18 cm różnicy (83 minus 65). agreare, zapraszam do linków z mojej sygnaturki (zwłaszcza na forum Lobby Biuściastych) :) Rozmiaru potrzebujesz całkowicie normalnego, produkowanego seryjnie ;) W 70HH możesz kupić np. takie staniki: http://bravissimo.com/products/lingerie?back=34∪=hh I radzę to zrobić jak najszybciej, bo nie wiem co teraz nosisz, ale na pewno nie jest to stanik podtrzymujący Twój biust ;)

Gość agreare
aktualnie nosze 75/E albo F i ogolnie taki rozmiar bardzo ciezko jest mi dostac,bo niewielu producentow w polsce oferuje ładne ,atrakcyjnie zdobione biustonosze w rozmiarach od D wzwyz...

Gość cycki pomocy ratunku
wiem ,że podbijam ale jak to jest z tymi producentami czemu np 34G truly you, M&S jest dobre a we frei to juz 2 rozm za mało np w takim rio , w polskich to juz całkiem loteria raz to 75 G leży idealnie a raz nawet 75I jest małe , czy poda ktoś kolejność wilekości miseczek u producentów albo jakies porównanie zrobi??