Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on24_smutny

Rozstalem się z dziewczyna ktorą kocham

Polecane posty

masz racje. tylko zawsze pozostaje pytanie "co by bylo gdyby...." -gdyby mi sie udalo ja w sobie od nowa rozkochac albo noze to wlasnie ta i zadna inna.. ale w sumie jak juz wczesniej napisalem milosc miloscią itd

no to dowcip teraz :D Telefon do radia. Głos kobiecy: - Dzień dobry, chciałam powiedzieć, że znalazłam dziś rano portfel. W środku było trzy tysiące złotych w gotówce, oraz czek na okaziciela opiewający na sumę 10.000 euro. Było też prawo jazdy na nazwisko Stanisław Kowalski zamieszkały przy ulicy Koszarowej 15 m 6 w Warszawie. Mam w związku z tym małą prośbę: ... proszę panu Stasiowi puścic jakiś fajny kawałek z dedykacją ode mnie

Gość igusiaaaa
Ja z moim byłym:( też utrzymuję jakiś kontakt... Ale napewno nie bedzie z tego przyjazni..Po prostu bardzo go lubie jako człowieka i go szanuję... On mi rowniez nie proponowal przyjazni...

Gość ekslajzet
Dobrze ze uwazasz ze Ci przechodzi, ale wedlug mnie to chwilowe... To wróci :(

Po pewnym czasie juz nie wraca ... a jak poznasz nowa kobiete to ci przejdzie w 100% :D NO chyba ze nie bedziesz chciał zapomniec i bedziesz sobie rozpamietywał ja 24/h to wtedy mozesz sobie lepiej odpuscic zycie z nowa kobieta bo tylko tej nowej bedzie szkoda ...:O

Kurde nie straszcie. Mam nadzieje ze nic nie wroci i bede mial spokojną głowe. Ale w ciagu 5 dni straciłem 4 kg :/