Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia28lat

niskie cisnienie kołatanie serca

Polecane posty

Gość gość
Dla osób, które mają problemy z ciśnieniem, polecam kupić dobry ciśnieniomierz, aby na bieżąco kontrolować swój organizm. Każdy patrzy na inne parametry wybierając dobry sprzęt. Ja też kiedy kupowałam, miałam kilka wariantów. Duży wybór jest tutaj: https://www.apteka-melissa.pl/ dlatego właśnie na tej stronie znalazłam ciśnieniomierz, spełniający moje oczekiwania.

Gość gość
Bardzo mi się fajnie wygodnie korzysta z naszego Senior od Sanity, mankiet jest dopasowany, nie przekręca się na ręce, nie uwiera podczas pompowania.

Gość gość
Wybrałam ciśnieniomierz Simple niedawno i nie żałuję, mierzy szybko no i ma też pamięć pomiarów z datami.

Gość gość
Hej, no więc namówiona opiniami z internetu zamówiłam ten Simple. Bardzo dobry nie mam uwag, nawet mniejszy niż się spodziewałam.

Gość gość
Dla mnie też ten Senior jest bardzo dobrym zakupem. Początkowo kupiłem rodzicom ale się okazało że oni jednak mają jakiś nowy sprzęt, to ciśnieniomierz został u mnie.

Gość gość
Moi rodzice mierzą się Senior-em już prawie dwa lata i nie słyszałam żeby mieli jakikolwiek problem z obsługą. Sterowanie jest bardzo intuicyjne uproszczone, nie powinno być problemu z przeglądaniem archiwalnych pomiarów, zawsze to dużo wygodniejsze rozwiązanie niż jakby trzeba było spisywać badania osobno gdzieś do zeszytu...

Gość arek

Miałem już kilka ciśnieniomierzy i zawsze od Sanity, co do marki zdecydowanie mogę polecić, ze wszystkich byłem zadowolony i pewnie kolejny ciśnieniomierz będzie również od nich. Co do modeli to mają sporo opcji między innymi coś dla seniorów, ale także kieszonkowy SmartCardio?

Gość arek

Faktycznie można jakieś sensowne ciśnieniomierze obecnie wybrać, bo firm na rynku sporo. Z tego co jednak podsłyszałem w sklepie medycznym to warto kupować typowo medyczne marki jak Sanity i ich modele Senior czy Simple, bo jednak mają sprzęt na poziomie, gwarantujący pomiary wiarygodne, lepiej unikać tych marketowych.