Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggs

pomocy prosze..

Polecane posty

Gość ggs

Sama potrafię się zadowolić natomist z facetem NIE pomocy :( Kiedy nakieruje strumien wody na lechtaczke potrzebna mi doslownie chwila do dojscia ! Jak chlopak powinien mnie piescic zeby byl podony efekt ! o orgazmie dopochwowym nie ma w ogole mowy :( jestem jakas inna !

to przestan sobie robic dobrze prysznicem i już. przyzwyczaiłaś się do okreslonej stymulacji i dlatego inaczej nie wychodzi. odwyk od prysznica!! :)

z tym klimatem to tez tak nie do konca, przeciez z prysznicem nie ma klimatu :O "ak chlopak powinien mnie piescic zeby byl podony efekt !" no to juz chyba sama powinnas wiedziec, gdzie cie prysznic drazni i jak.. ;)

Gość ggs
ale ja ze strumieniem wody tylko raz ! bylo cudownie, chcialabym przezyc to samo z chlopakiem ale od roku sie to nie udaje:(

a bez prysznica, znaczy ręcznie, dochodzisz?

Gość omg bleeeee
poczytaj sobie o zespole Haveloc Ellisa?? czy jakos podobnie :P

Haveloc-Ellis jest od zaciskania ud, o ile pamietam... choc moze to nazwa całego "schorzenia".

Gość ggs
nie.. nigdy mi sie to nie udalo chociaz jakos nigdy sie nie masturbowalam recznie..

Gość ggs
najwyzej tylko takie delikatne masowanie smyranie ciezko to nazwac

Gość orgazmniet
Ja dziewczyno nigdy nie miałam. Mam coś w rodzaju duchowego orgazmu,nic fizycznie nie było nigdy.Mieaam wielu wprawnych kochanków,ale nikt mnie nie doprowadził. Szukałam męża przez łóżko i znalazłam.Ten duchowy(ja tak to określam)jest wspaniały,widzę nas jako dwie pochłaniające się cegiełki,albo jako zwierzęta,albo kolory i liczby,albo jak w górskiej rzece. Dziwne i nie na temat.

Gość ggs
dziwne to wszystko :( zazdroszcze tym co maja dopochwowy i lechtaczkowi z partnerem :( zle sie z tym czuje..

orgazmniet nie do konca nie na temat, co do postrzegania "wtedy", kiedys było cos takiego ;) http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5587339&start=0 ggs to moze najpierw spróbuj sama - a potem z chłopakiem? o ile bodzce które dajesz sobie sama, chłopak moze powtórzyc (tez ma palce) o tyle wrazen z prysznica raczej nie powtórzy...

Gość ggs
ale mnie przestraszylyscie jak przeczytalam forum kafateri o Haveloc-Ellis totalna zalamka :(

nie przerażaj się, tylko spokojnie, i do cwiczen.. ;) spokojnie powtarzam. Nic się nie dzieje. Wszystko z czasem. ile masz lat?

kurde gdzie problem..jak facet jest w tobie,to smyraj reka po lechtaczce i dojedziesz-problem rozwiazany a jak nie,to idzice pod prysznic...on od tylu,a ty strumien od przodu

Gość ggs
18 juz mi sie nawet cwiczen odechcialo :(

Gość ggs
jakby chlopak o tym wiedzial :(

@ tak szczerze no niby tak ;) tylko niektóre sie zasłaniaja, ze musza miec klimat, itd... inne z kolei niby nie. ggs no to spoko, jestes młoda a od jednego prysznica - o ile to był naprawdę jeden :P napewno się Havelloca nie nabawiłas. Tam raczej chodzi o nałogowców/czynie chyba. 18 - to jeszcze przed toba wiele orgazmów, i to moze nawet pochwowych ;)

Gość ggs
jeden z chłopakiem sugerujecie zeby wiecej nie powtarzac ?? mam taka nadzieje :) ogolnie zaczelam wspolczycie pol roku temu wczesniej nie znalam w ogole swojego ciala nic a nic.. mam nadzieje ze bedzie z czasem dobrze

Gość zaczarowanamiloscia
nie zazdroszcze