Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

czy to jest fajne na prezent?

Polecane posty

Gość juz nie mam sily
łe rety..toc to 1/10 mojej pensji magistra z 2 fakultetami....😭 i 3 zawodami....

Gość juz nie mam sily
albo kup mu i to i to (ja juz sie pogodze, ze to bedzie wiecej niz 1/10 moich poborow) - bedzie mial czolg i zaparkuje go pod Bonzai ....jak w Wietnamie....

Gość juz nie mam sily
dobra, no Lusi...nie oszczedzaj ze wzgledu na mnie i moje wyliczenia;) ...moze mi odpala jakies 50zl nagrody uznaniowej zeby zmylic moja czujnosc (inni w tym czasie dostana 3x tyle, bo przeciez dluzej pracuja a musza byc jakies kryteria wynagradzania za to, ze czlowiek mial prace i mial z czego zyc):o

Gość juz nie mam sily
znaczy pozostanmy przy tej 1/10ej, bo to jest okragla proporcja ...dobrze sie liczy....

Gość Pierott
e tam za 5 dni znów weekend ;)

Gość na prezent ok
eeeeee :o flaszka wina musi byc! :classic_cool:

Gość raz dwa trzy..
o ja pierdykam, jakie boskie modele..... sama mam nieukonczonego lotniskowca :P jest ogromny ale nie jest zrobiony jak te tutaj, no jakosc ciut gorsza, niestety nie mog go dokonczyc bo nie mam gdzie go trzymac :( teraz stoi na szafie, jedynym miejscu gdzie nie dostana sie moje koty.... juz 2 razy go zrzucily.... fakt, cierpliwosc trzeba miec, jak np bylo kilkadziesiat identyczncyh malenkich dzialek :P

Gość Pierott
To są rzeczy dla zboczeńców niektóre mają niesamowicie dopracowane detale (czytaj na długie zimowe wieczory bez baby)

Gość moj ulubiony i kolejny
w poniedzialki jest zawsze fajniew pracy ; wszyscy wspominaj weekend

Gość juz nie mam sily
Lusi nie martw sie. (tule do cyca) Pociesz sie, ze zarabiasz pewnie wiecej niz tysiac pińcet:classic_cool:🖐️ ja to nawet na na sponsora jestem juz za stara .

Gość juz nie mam sily
a to jest nawet dobre na hobby dla mnie, zeby se wpisac w siwi. Bo to hobby proporcjonalne w cenie do moich poborow, znaczy bede wiarygodna, ze mnie stac na hobby... co innego jakis windsurfing czy inne paralotniarstwo.... Lusi widzisz, bez przypadek zrobilas dobry uczynek, bo na Twoim topiku wreszcie znalazlam swoje hobby.

Gość Pierott
ja mogę być z doskoku ale bez sponsorowania ;) hahahahah

Gość Pierott
zwłaszcza jak wręgi nie pasują ;) D

Gość raz dwa trzy..
wlasnie pod sufitem nie moge bo doskocza z roznych punktow w pokoju ;) dlatego nie dla mnie to choc lubie sklejac, a i czasu juz coraz mniej, drzewka i roslinki tez nie dla mnie bo koty zechca zezrec ;p ale jak twoj nie ma zwierzat to szczeslwiec moze dostac wszystko 🖐️

Gość juz nie mam sily
albo podwiesic taki czolg pod sufitem i zrobic z niego lampę.... o ..na przyklad