Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam duzy problem

Stosowalyscie moze metode usypiania 1,3,5 minut??

Polecane posty

Gość Mam duzy problem

Jezeli tak to mam pytania .Jak wprowadzilyscie ta metode?Najpierw odstawilyscie smocza i piers?? Najlepiej najpierw zaczac od metody w dzien czy w nocy?? W ktorym miesiacu zycia dziecka wprowadzilyscie te usypianie?? Noi jawazniejsze jak wasze maluchy to zniolsy??Jak dlugo plakaly??Po jakim czasie zaczelo konkretnie skutkowac??

Gość Mam duzy problem
up

Gość Mam duzy problem
rafinka-a jak dlugo za pierwszym razem plakalo twoje dziecko??Boje sie troche tej metody,sama tak sobie narobilam ,ze maly sie budzi co chwile w nocy,a ja nigdy nie dopuszczalam zeby maly plakal

pierwszy dzień chyba 40 minut, drugi 30 a trzeci kilka, od 4 dnia spała jak zabita 12 godzin i tak już jej zostało na 16 lat :D do dzisiaj jak jej się nudzi to natychmiast zasypia :D:D:D z małym jeszcze prościej było, bo był nauczony sam zasypiać tylko po chorobie się rozbestwił ;) co prawda teraz ma 4 lata i śpi z nami, bo nie bardzi gdzie mam mu wstawić kanapę, ale nie ma problemu z zasypianiem, w weekend nie można go przed 9 rano ściągnąć z wyra, a i w dzień sypia po 3 godziny :O

Gość a na czym polega ta metoda
?

Gość nie stostowalam takiej metody
ale moja corcia sama zasypia bez zadnego lulania .i ta jest odkad skonczyla 7 mc - bo wtedy zaczela raczkowac i wstawac w łozeczku ( oczywicie juz umiala sama usiac z pozycji lezacej ) wiec po takim wyslku ( non stop wstawala w łozeczu ) po prostu padala . a w dzien spala 2 razy po godz . zanim wstawala w łozeczu spala 3 razy dzienni po poł godz

Gość RAFINKA MASZ SUPER DZIECIACZKI
JA TAZ MAM PATRYSIE ALE JEST JESZCZE NIEMOWLECIEM

Gość angelinka...
A ja mam straszne problemy z usypianiem swojego dziecka. Maly ma 2 lata. I jest przyzwyczajony do bujania, w swoim lozku... I za cholere nie da sie inaczej... Wlasnie teraz siedzialam z nim chyba ze 40 minut i nie mogl zasnac (bo wyspal sie w dzien) i w koncu nie wytrzymalam i powiedzialam, ze albo spi, albo tata usypia. Histerii dostal, ale ja wyszlam. Poszedl do niego maz, maly darl sie, po jakichs 30 minutach zasnal...lulany :-O

Gość malwinkaaa
moj niby slicznie zasypia, ale po 3 godzinach zawsze sie przywlecze do nas i zostaje. to mnie martwi. zamknac pokoj nie mam sumienia ani odwagi, bo maly zaczyna kombinowac, podstawiac krzesła itd. tez w koncu musze zrobic radykalne posuniecie, ale sumienie nie pozwala