Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziomek z niewazne z kad.

oco jej chodzi ??.

Polecane posty

Witam mam pytanie do wszystkich jak mam rozkochać w sobie dziewczynę na której mi bardzo zależy . Otóż mieszkamy w tym samym mieście chodzimy do tej samej szkoły jest młodsza o rok znam ją od 6 miesięcy mamy podobne zainteresowania za nami już parę kłótni dość sporo spacerów świetnie się z Nią dogaduje . lubimy ten sam rodzaj muzyki tańca sportów a nawet filmów możemy rozmawiać nocami a i tak temat się nie skończy . Ale w tych 6 miesiącach próbowałem coś z Nią kminić . ale za pierwszym razem mi odmówiła bo powiedziała ze za wcześnie i się nie poddałem ale nie rozumiałem tego ze za każdym razem gdy się spotykaliśmy ona mnie chwytała za rękę przytulała i mówiła jakby to było gdybyśmy byli razem . i wtedy na jednym pięknym spacerze się zapytałem czy nie powinniśmy razem spróbować . ze jeśli się nie uda to możemy wrócić do tak jak jest teraz odmówiła miną 1,5 miesiąca a historia znowu się powtarza . co mam robić ? co zrobić zeby ją rozkochać ? Miałem dużo dziewczyn i z żadną nigdy nie miałem takich problemów .

Gość Odwalcie sie ode mnie
Bawi się tobą, zwykła suka, daj sobie spokój.

Gość Wqrzony trener Niemców
Zrobiłeś wszystko co należy. Za łatwo jej pokazujesz, że "jestesś cały dla niej". Odpuść sobie teraz te przesadne amory, niech ona poczuje zazdrość o Ciebie. Jak odczuje brak Ciebie takiego jakim byłeś, zacznie się zastanawiać, zacznie podchodzić bardziej emocjonalnie, z ofiary sama stanie się mysliwym polującym na Ciebie.

Często głebokie uczucie odkrywamy w sobie wtedy, gdy osoba której ono dotyczy zaczyna nam odpływać. Więc....odbij się troszkę od jej brzegu, zamąć jej np. rzadsze spotkania, bądź krótsze... Zburz dotychczasowy harmonogram waszych relacji, to jej na pewno da do myślenia.

ale ja odpuściłem i nic się nie dzieje ;/ . a mi na niej z dnia na dzień coraz bardziej zależy .. już powoli nie ogarniam .

ehh .. właśnie ze ona wie co robię w dany dzień ./ ze w poniedziałki i czwartki mam kosza a resztę tygodnia mam break'a na ktorego ona chodzi od nie dawna ;/.

eee, myslę, że ją bardziej jara break niz Ty - bez obrazy Odpuść sobie, zajmij się swoimi pasjami - kobiety zawsze to drażni, że facet poświęca więcej czasu na swoje pasje niż na babeczkę. Jak to jej nie złamie, to odpowiedź znasz.

ja miałam to samo, identycznie. On ciagle mnie przytulał, buzi dawał, nawet spedzilismy noc - bez seksu, spalismy razem i tak ze 2x sie zdarzylo. Ja wziela msobie to na powaznie i wybuchlam i powiedzialam co mysle na ten temat. Potem nabralam do neigo dystansu, powiedzialam ze jak chce przytulac to niech przytula mnie, niech sie nie ogranicza, ja juz nic nie bede mowic. Kiedy napisal-odpisałam, chcial sie spotkac-spotkałam. Olej ją, powiedz jej \"skoro mi odmawiasz, w porzadku...mozemy sie spotykac jak zawsze\" i tyle, jak nie przejmie inicjatywy po tym olaniu - olej ją. Jest mnostwo ciekwych dziewczat

na początku nawet nie wiedziała ze chodzę na breka ogólnie to ona była inna niż wszystkie zawsze niedostępna i nie wywyższająca się jak inne . z którymi mogłbym być od zaraz. ale ja chce ją .. ;/.

Zrób co Ci Olesia pisze. Ty jej w ten sposób nie odrzucasz - Ty dajesz jej czas by zatęskniła.

I zmień nick!!! Ja robię błędy, ale...."skąd" ma być :-)

Gość Ziomek z niewazne skad
no spoko juz zmieniam . ehh no moze i tak zrobie . tylko jak ja widze z jakimis lamusami na przerwie to mam ochote im zaj*bac a ona to robi specjalnie.

Gość sposób na baby
zignoruj ja olewaj a zobaczysz jak bedzie do ciebie lgnąc :D

no własnie oto chodzi ze ja moge mieć prawie każdą pustą laseczkę w tej szkole . ale ja nie chce . ja chce Ją . olewam każdą ale nie umiem jej .

Gość sposób na baby
to musisz ją też olewać lub traktować obojętnie!

musze jej zaczać mniej czasu poświecać na tych treningach ... i zajać sie wiecej sobą bo ost wyszedłem z wprawy .

Wiem zgwałcę ją po szkole.

Gość opolonka
oj ziomku .... ty to jestes dziwny i chyba zapatrzony w siebie ;) ile masz lat? 17? .. jeszcze trafi ci sie taka ,ktora ci zawroci w głowie ... widzisz ja jestem jak ta dziewczyna o ktorej piszesz ..ale robie tak tylko do tych an ktorych mi nie zalezy :D czyli na wszystkich..

Gość Ziomek z niewazne skad.
Mam prawie 15 lat ale wyglondam na wiecej

Gość opolonka
oo boże :D no dobra ja mam 16 ... ale nie rob sobie z nią wiekszych nadziei.. albo spytasz sie ,czy mozecie sprobowac,albo to koniec i w kółko bedziecie sie tak bawic.. wiem co mówie bo taka sama jestem ;) jak mnie koleś nie przyciśnie do muru to mi sie po prostu znudzi,same rozmowy to nie wszystko ...musi być uczucie