Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesollklaaa

jaki najbardziej chamski tekst slyszalyscie od faceta?

Polecane posty

Gość raffa
heheheehehhehehehhe szwagry sie juz lubia widze

\"nasz koniec musi nastapic po 3 miesiacach chodzenia bo wiesz, ja nie mysle powaznie. kiedys mi za to podziekujesz, zobaczysz\" minelo 10 lat a ja mu nadal za to nie dziekuje ;(

chcecie jeszcze? heh, no to jade dalej (jestem z facetem, który jest niższy ode mnie) mój brat: "ja wiem dlaczego wybierasz facetów niższych: lubisz czuć władzę, żeby jak ci podskoczy to łatwo mu z dyńki pociągnąć, co?" ogólnie to bracia robią ze mnie zwierzaka :) cudownie jest być najmłodszą;P

Yakamashi oczywiście, że starszy :), o 14 lat :), nie no, kiedyś to może i się obrażałam, ale teraz jak się z nim widuję raz na pół roku, to mnie to bawi :)

Gość oOOoSSSSa
ale masz fajna rodzinke noptymistko:D az mi sie humor poprawil :)

mi też się poprawia jak sobie pomyśle o nich, ale mimo, że już mam swoje życie, to zawsze chyba pozostanę tą najmłodszą siostrzyczką której można dopieprzyć :P, jak się z nimi widuje raz na jakiś czas to wracam z siniakami "chcesz kobyłe? nie, to masz"- i na udzie nowy siniak albo "pokazać Ci nowe chwyty karate?" ja zanim zdążyłam powiedzieć NIE to już leżałam na podłodze. a dodam, że mamy doczynienia z poważnymi facetami, grubo po trzydziestce, na poważnych stanowiskach dyrektorów, itp., a zachowują się jak dzieci :P

Ja raz podczas kłótni powiedziałem swojej, że \"Powininem już iść bo twoje ego zajmuje za dużo miejsca i robi się tłoczno\" .. po czym wyszedłem.. Nie był to za miły sarkazm z mojej strony ale tak to jest jak się kogoś wyprowadzi z równowagi.

Gość oOOoSSSSa
ooooo, to pojechales po bandzie:D ale wiadomo,w klotniach ludzie rozne rzeczy mowia...

Gość niezapominajka123
Najbardziej chamskie teksty zawsze slyszalam od swojego ojca. 1. Kur... ale schudlas, nie ma tam co jesc? ale najbardziej mi utknal w pamieci: 2. Jestes chuja warta. 3. I cos sie tam k... dorobila?!!! Slodkie:(

Gość StefaniaW
to akurat od dziadka "ale masz wielka d u p ę "