Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezakompleksiona

Dalej o cyckach, mam AA

Polecane posty

Gość niezakompleksiona

AA czy jakoś tak, no nie ważne w każdym razie małe... i wiecie co ? guzik mnie to obchodzi, mam ładny tyłek talię, twarz i włosy a będę się jakimiś cyckami przejmować... uwierzcie że facetom to naprawdę nie przeszkadza! (źle się wyraziłam, chłopakom, bo mam 17 lat, ale na bank mi nie urosną bo w rodzinie same deski) nie wiem po ile macie lat ale życzę wam nie posiadania kompleksów (ja przyznaję, miałam ale tylko na początku jak już wszystkie laski zaczeły nosić staniki a ja nie miałam na co ;> ) i wiem że tematy w których ktoś się nie wyżala i nie mówi jak ma źle są zazwyczaj ignorowane, ale mam nadzieje że ktoś to przeczyta i zajmie się innymi, ciekawszymi sprawami niż fotografowanie swoich cycków w lustrze (mam nawet mniejsze niż te co wysyłacie, ale PODOBAJĄ mi się i kropka ;]

😴 AA to w angielskim żargonie wojskowym skrót od Anti-Aircraft - przeciwlotnicze - wiec uwazajcie na ptaszki :classic_cool: sa równiez baterie rozmiaru AA ale one nie sa najmniejsze, mniejsze są AAA, takie do odtwarzaczy mp3 :D sory, za długo siedze przed kompem 💤 🖐️

Gość złozhahahaha
Anonimowi Alkoholicy - i wszystko jasne skąd ten nastrój

Gość niezakompleksiona
ale mnie przynajmniej ktoś chciał, nie to co ciebie PRAWICZKU :/ jeśli chcesz wiedzieć to napisałam tamtego posta bo jestem dumna ze swoich piersi i mam gdzieś co powie o mnie jakiś stuleeej sorry

" ale mnie przynajmniej ktoś chciał, nie to co ciebie PRAWICZKU :/ jeśli chcesz wiedzieć to napisałam tamtego posta bo jestem dumna ze swoich piersi i mam gdzieś co powie o mnie jakiś stuleeej sorry" Sama siebie oszukujesz

Gość szparek
Mi AA kojarzy się z energooszczędnością. Autorka może zaoszczędzić na stanikach.

Gość temat śmiechu

Gość lol-13
tez mam AAAA ale jstem facetem.

Gość lol-13
aha i dodam ze tez nie ma kompleksów :D