Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbez sensu i tle

moje zycie to DNO... samobójstwo? - TAK!

Polecane posty

Gość bbbbbez sensu i tle

.... moje zycie to DNO... lada dzien skonczy mi sie praca, bo jeteem zateudniona jedynie na zastepswto:( ... nie mam studiow.. .:( zaczelam jeden kierunke .skopnczylam go.. potem glupia idiotka myslałam, ze mohe spelnic swoje marzenia i poszlam na kierunek o ktorym marzyłam... i oczywsicie sobie nie poradzialam, bo jestem glupia, nienormalna, inna, szara mysz... :( moj facte jest juz na MGR. .. a ja? ... :( kurw* na samym koncu szarego kurw* łańcucha... :( mam juz dosc siebie... najchcetniej chcialabym skonczyc z sobia.. i z tym szytkim co dzieje sie wokoł mnie:(

Gość bbbbbez sensu i tle
.. wogole to gdzie jeden kierunek skocxyalm.. SKONCZYŁAM ale pierwszy rok stuidow lic. :( a gdzie reszta?:( nie wiem i nie wiem jak sobie z tym poradze tylo z soba skonczyc .. to jest... moj pomsl na zycie..

Gość bułabułabuła
DZIEWCZYNO! JESTEŚ MŁODA MASZ CAŁE ŻYCIE PRZED SOBĄ.NARZEKAJĄ C I ROZCZULAJĄC SIĘ NAD SOBĄ , NIC NIE ZDZIAŁASZ. WEZ SIĘ W GARŚĆ !!PRACA SIĘ SKOŃCZY- ZNAJDZ DRUGĄ ,JAK SIE CHCE TO SIE ZNAJDZIE .OFERT JEST PEŁNO ,TYLKO TRZEBA CHCIEĆ .

Gość agata1664
JA też chciałam popełnić smaobójstwo przez takie coś.....

Gość agata1664
ale skonczyło sie to leżeniem przez 1 miesiac w szpitalu a potem dlllluggga b rehabilitacja i teraz patrze inaczej na życie.....

Gość bułabułabuła
DLACZEGO MYŚLICIE ŻE SAMOBÓJSTWO TO JEDYNE WYJŚCIE ?TO JEST TYLKO UCIECZKA DLA TCHÓRZY .

Gość gosikaaaaaa
nie każdy musi skonczyć studia... potrzebni sa zwłaszcza pracownicy hipermarketów, zamiast użalać sie nad sobą i zawracać ludziom doopy od samego rana weź sie do roboty albo pomyśl jak bezbopleśnie odejść ztego świata.

Gość agata1664
ja dopiero to zrozumiałam po wypadku i nigdy wiecej tego niezrobiłabym....

Gość Widdelec
A ja sam zastanawiam sie nad tym. Może lepiej wstąpić do sekty lub do partii, pozwolić napchać sobie głowę głupotami i tak trzymać. Zacząć się zachwycać jakimś tam telefonem komórkowym, lub pragnąć wyjechać do Francji (wmawiając przy tym sobie że to przyniesie szczęście), albo po prostu starać się za wszelką cenę coś tam zdobyć poświęcając na to kupę kasy, czasu, zdrowia. Przynajmniej będzie dzień zajęty i nie będzie się o pierdołach myślało. A w towarzystwie głupków zawsze raźniej.....

Gość Widdelec
A i spójrzcie na inne fora. Ludzie zamartwiają się pierd...mi. To ma sens... A i pouczyć innych można, a i poczuć się mądrzejszym od innych doradzając im przy tym....

Gość mam identyczna sytuacje
i tez nie widze sensu swojego zycia w tym momencie, studiowalam w innym miescie, bylam juz na 2 roku, na 3 rok przenioslam sie na inna uczelnie, lepsza, bardziej prestizowa i co? kurwa nie poradzilam sobie, wlasnie powtarzam 3 rok i jego tez nie zalicze. Jestem glupia, mam juz tego dosc, wszyscy znajomi sie juz beda bronic a ja co kurwa wszystko od poczatku. Mam ochote sie zabic, nalykac sie prochow i zapomniec o tym jaka jestem zalosna

Gość mam identyczna sytuacje
tak w ogole to zawsze wiedzialam ze skoncze swoje zycie przez samobojstwo, zawsze to czulam, jestem bardzo slaba psychicznie, nie potrafie stawic czola problemom, takie slabe jednostki same sie redukuja.

Gość a to nie jest piosenka
powalilo Was do reszty!!!!! z kazdego dolka mozna sie podniesc- trzeba tylko chciec. ktos tu dobrze napisal ze samobojstwo jest dla tchorzy....zeby wygrywac trzeba stawac do wyscigu!! troche wiary w siebie-cale zycie przed wami a to daje mnostwo mozliwosci!!!!!!!

Gość Łyżekk
a to nie jest piosenka - ma racje. Wmów sobie to co ona sądzi i będziesz tak jak ona uważał za słuszne niektóre rzeczy. Mówiąc prosto - zrób se pranie mózgu i po kłopocie ;)

wic nie zmieniajcie juz kierunku studiow tylko zacznijcie jeden i go skonczcie, ja chodze na platne studia juz 4 rok, mam juz licencjat wiec cos osiagnelam, szkoda by mi kasy bylo wtopic i nie zdac wiec wkuwam a nie pierdole jak mi to zle

Gość bbbbbez sensu i tle
wiem.. wiem ze to nie spopsb sie zalaac i miec w dupie.. ale ja naparwde od dluugie czasu staram sie cos zrobic.. i zawsze widze TYLKO placz, iezdane egzaminy... nic TYLKO PASMO niepowowdzeń:(

najwazniejsze, z enie ejste sama!!!!!!!! olac dudi studia to nie wszystko dzis mgra moze miec kazdy przed nazwiskiem!! poza tym na studia nigdy nie jest za pozno:)

Gość do bbbbbez sensu i tle
Wiesz że Kowalski z Krakowa stracił rękę i syn mu zginął w wypadku - on wolał żeby jemu to się nie przytrafiło, wolałby mieć takie problemy jak ty.

To sobie przeczytajcie.. http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,6145760,Uratowali_innych__a_sami_zgineli_w_pozarze.html Kazdy sie uzala nad soba jaki jest biedny i jak mu nic nie wychodzi. To wezcie sie do nauki a bedzie wam wychodzilo!! Pracy tez jest duzo, tylko trzeba umiec szukac.

Gość sprobuj powoli
pozmieniac, najpierw moze poszukaj jakiejs pracy, a pozniej sprobuj z innymi studiami, moze jakimis latwiejszymy, ale powiazanymi tematycznie z tamtymi studiami, ktore Ci odpowiadaly? moze tez isc do psychologa na nfz za darmo jak bedzie Cie to przytlaczac... powoli sie ulozy...

Gość bbbbbez sensu i tle
...wiem, ze na studia nigdy nie jest za późno... ale jestem przerazona... KAZDY z moich znajomych cos skonczyl.. albo jest w trakcie.. kazdy praktycznie juz konczy lic. a ja? durna idiotka nie mam nic!:( ... jestem najwiekszym osłem pod słoncem.. :( .... chce uwierzyc ze jest jakakolwiek szansa ze mnie tez sie moze udac.. ale nie umiem tak myslec:( .... zawsze jak mnialam z czyms problem poprostu zaciskalam zeby i tupnelam noga ze jak nie tak ae mi sie uda a teraz? ... nie widze nawet cienia takie szanasy... jak siedze w domu sama mam leki napadowe... ze cos mni sie stanie.. a najgorsze jest to ze zaraz potem zamiast tego leku nastepuje dziwne uczucie spokoju i jedna wokol powtarzajaca sie mysl: i dobrze.. bedzie spokoj... odczuwam wet3dy ulge.. cisze... :(

Gość dominika 23
moje życie to też wielkie dno.Jestem już teraz na 5 roku studiów ale w ogole w moim przyszłym zawodzie to ja się jakoś nie widzę,ogólem nic mi nie wychodzi.Nie mam znajomych siedze cały czas w domu ,jestem jalkaś nadpobudliwa nerwow żeby jakoś funkcjonowac muszę brać benzodia..... zapisane przez psychiatrę (bomba co nia),wydaje mi się że mam z lekka a może bardziej jakąś fobię społeczną nie lubie ludzi nie umiem z nimi gadac nigdy nie wiem o czym nie mam faceta nic nie mam