Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męska bokserka pobita

Uderzyłam męża mocno z pięści a jego koleżanki mnie pobiły

Polecane posty

Gość Męska bokserka pobita

Za późno wrócił do domu, spóźnił się godzine .... a on mnie opluł,ugryzł gdy chciałam go uderzyc drugi raz z liścia i wyrzucił mnie z domu, po czym jego przyjaciółki mnie pobiły

Gość buahahahahahahahahahahahaha

Gość AAARRRRCCCCDDDD
no jasne że tak :P

Gość klucha z seremjezu
jezu! obydwoje do psychiatry!!!

Gość skrzyknij swoich kolegów
i urządź wendetę.:classic_cool:

Ta sytuacja jest wogóle jakas troche smieszna....on Cię ugryzł a potem jego koleżanki Cie pobiły :P o matko....co to się teraz na świecie nie dzieje :D jeśli to nie jest prowokacja to Twój facet musi być skonczonym tchórzem skoro nasłal na Ciebie swqoje koleżanki :P ale to pewnie prowokacja

Dla was wszystko co nie dotyczy penisa lub pochwy jest prowokacją, nie rozumiecie jednego że ludzie naprawde mają poważne problemy, powinnam temu gnojowi przywalić jeszcze raz....on miał jedną zasade że nigdy nie bije kobiet-ale i tak go już po tym co mi zrobił nienawidze.

Gość no wlasnie on nie bije kobiet
bo w tym wyręcza sie innymi kobietami.dżentelmen - pełna krasa.:classic_cool:

W takim razie wyprowadź się od niego...złóż papiery rozwodowe i jesli nie macie intercyzy to zabierz mu połowę tego co ma :D skręci go ze złości :P

No to dlaczego piszesz o nim "mąż" skoro nim nie jest ?? Daj sobie z nim spokój szukaj mieszkania jakiegoś stań na nogi i bedzie cool:P Tak wogóle to dlaczego go uderzyłas skoro spóxnil sie tylko godzine ??

w sumie to ty wydajesz sie desperatka...moze juz mial dosc tego typu akcji...bez przesady,zeby kogos bic po twarzy,bo sie spoznil....moj wczoraj poszedl na impreze do kumpla,ktorego ojciec konczyl 80lat...mialo sie skonczyc o 15,a wrocil o 17:30...wedlgu ciebie mialam mu noz wsadzic w plecy?dobrze sie bawil,wiec gdzie problem? przy nastepnym zwiazku zluzuj troche.to jest czlowiek,partner,a nie piesek jego kacja z kolezankami tez byla rodem z przedszkola...zal

Gość 1/10
po chooja pisc więcej :O

Witam was wszystkich. Nie miałam wtedy sił pisac na ten temat ponieważ byłam jeszcze mocno poturbowa przez te baby, ale teraz już się uspokoiłam i nawet myślałam nad daniem drugiej szansy swojemu ukochanemu, niestety on nie chce miec ze mną nic wspólnego.

Gość Twój mąż to tchórz szkoda że
sam ci nie oddał.